Skocz do zawartości

wyniki

mariosoft

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląda na to, że dostałem filtra na stronę główną na kilka słów kluczowych. Strona pozycjonowana grzecznie, ta co na początku jaggera wyleciała. Ogólnie jestem zdania, że po prostu Google się psuje. Gdybym miał akcje Googla, to właśnie bym je sprzedawał.

EDYCJA

Myślałem, że piszę w wątku o Jaggerze, ale i tak wszędzie jest o tym samym.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

kurza twarz u mnie pod słowem jednym jestem na 4tym w google.pl z adresu IP 216.239.39.99 ALE!! podkreslam! ALE w https://mcdar.net/dance/ w DC pod tym samym IP jestem na 2gim!

Coś się dzieje i to ok od poświętach... macie u siebie jakieś zmiany jeszcze zaobserwowane??

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

MCDAR pokazuje aktualne wyniki, ale od czasu do czasu G niezależnie od IP DC pokazuje inne wyniki. U mnie pokazują się na jakieś kilka/ kilkanaście minut i znikają - wyglądają tak jakby G deaktywowały na chwilę filtry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności