Skocz do zawartości

GA Search CSE

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

Utworzyłem sobie właśnie nową wyszukiwarkę CSE i od kilku godzin nie działa (w panelu status jest: Nowa), a na stronie wyświetla się pusta strona (tzn. nic się nie wyświetla). Czy to normalne? Jeśli normalne, to jak długo trzeba czekać aż się uruchomi? Ostatnią wyszukiwarkę instalowałem pod koniec 2009 roku, działała od razu i nie było z nią problemów.

No właśnie, coś jest nie tak, mija już prawie 24 godziny i nic nie działa. Kod nie zmieniany, wklejony ok i ######. Ktoś miał podobne przypadki może? (site:domena z poziomu google pokazuje sporo wyników) WTF?

Ojojoj, właśnie sprawdziłem, żadna z moich wyszukiwarek AS nie działa, coś mi to się nie podoba.

PS. Kolejne sprostowanie: inne wyszukiwarki działają. Grzebiąc narzędziami developerskimi wyłączyłem sobie przypadkowo javascripty :). Ale ta nowa nadal nie działa. Poszedł mail do supportu, zobaczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności