Skocz do zawartości

Czy masz kredyt?

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

A jaki biznes jest pewny ? - nie ma takiego... zwłaszcza powinniście sobie to uświadomić w czasach kryzysu...

Co do samego SEO.

Zaczynało się pozycjonowanie od książek telefonicznych i ogłoszeń w GazetAAAAAAch....

... Zawsze ranking od czegoś będzie zależał więc śpijcie spokojnie, i nadążajcie za zmianami nic wam nie będzie :)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zawsze uważałem, że trzeba wykorzystywać 101% swoich możliwości dla siebie i dlatego - paradoksalnie - nie udało mi się ukończyć studiów, bo przyszedł czas na interesy.

Zauważcie, że mając w ręku fach pozycjonowania można BARDZO DUŻO rzeczy zrobić przede wszystkim dla siebie. Wystarczy głowa na karku i można już pozycjonować SWOJE sklepy internetowe z jakimiś e-usługami typu kody i inne pierdoły, żeby nie prowadzić magazynu itp. Można pozycjonować swoje strony z reklamami i z nich żyć. Pomysłów jest wiele.

U mnie było tak, że pierwszy e-sklep zrobiłem sam chyba w 2003 roku - prosty html z jednym formularzem kontaktowym w php do zamawiania i jakoś to poszło. Nie zajmuję się seo - podkreślam. Potem przyszły następne sklepy i teraz już się tego nazbierało. A studia niestety nie przydały mi się w żaden sposób... tak poza tematem :)

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

Kredyt: mam - jeszcze 23 lata i 6 m do końca spłaty :)

Żona: posiadam - oficjalnie od 2 lat ;)

Dzieci: posiadam

Awto: nei posiadam

HTML: znam

BBCODE: nie uzywam ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Pomimo, że moja sytuacja jest trochę inna (młody i nie spieszy mi się do zmiany statusu z singla) to ostatnio kwestia nieruchomości i kredytowania mnie interesuje.

W sierpniu kupiłem mieszkanie (z częściową pomocą rodziny) we wrocławiu, z remontem wyniosło mnie to około 230k, na swoim przykladzie dalbym takie wskazowki:

- jak najmniej wkładu własnego, jeśli nie trzeba, ja głupio dałem bardzo dużo, a później kłopot z remontami, które zawsze wyjdą drożej

- bierz kredyt na jak najdłużej (35-40 lat), nie przejmuj się wyliczeniami, że będziesz spłacał 100k własnego kredytu i do tego 150k zarobku banku - po 3 latach w wiekszosci bankow mozesz splacic szybciej, bez zadnych kar. Lepiej gdy wymagają 1000zl/msc niż 2000 zl, nie bedziesz sie stresował gorszymi miesiacami, a w lepszych kase odkładaj na jakąś lokatę krótkoterminową (ja bawie się w kokos akurat)

- o ile Ci to nie przeszkadza, to kup większe mieszkanie i jeden pokoj wynajmij jakiejs studentce, bedzie Ci splacala mieszkanie ;) i czesc rachunkow, ja mam mieszkanie 3 pokojowe, najwiekszy pokoj jest moj, a dwa inne dwoch dziewczyn, ktore placa 2/3 rachunkow + rate kredytu i jeszcze zostaje :), ale to oczywiscie nie dla wszystkich

Kredyt hipoteczny to najniżej oprocentowany kredyt, trudno jest stracić na mieszkaniach (szczególnie w centrum), dlatego sam planuje na wiosne zakup drugiego tylko pod wynajem. Jesli rzeczywiscie byloby cos bardzo zle, to zawsze mieszkanie mozesz sprzedac i splacic kredyt, dlatego to raczej najmniej ryzykowna pozyczka.

To tyle rad ode mnie.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Pominąłeś podpunkt "ilość kochanek" ;-)

nie przyznawałbys się :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

[...] kup większe mieszkanie i jeden pokoj wynajmij jakiejs studentce, bedzie Ci splacala mieszkanie ;) i czesc rachunkow, ja mam mieszkanie 3 pokojowe, najwiekszy pokoj jest moj, a dwa inne dwoch dziewczyn, ktore placa 2/3 rachunkow + rate kredytu i jeszcze zostaje :) [...]

Ja to bym preferował inną formę rozliczenia ;) ale co kto lubi ;-)

Jeżeli chodzi o SEO to do 2015 nic się nie zmieni, a według informacji rozwinie się dodatkowa technologia SEO, popyt wzrośnie - nie są to moje wymysły, a informacje z raportu, które za oceanem sprzedawali za 2k$. :).

Powyżej 2015 ciężko powiedzieć.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

warto brać kredyt na nieruchomości.

nieruchomości zawsze będą w cenie,

ja kupiłem mieszkanie oczywiście na kredyt dawno temu w "dobrych" czasach, gdy mieszkania były bardzo tanie, ale to dopiero dziś widać że były tanie.

pokaże to na liczbach:

kupiłem mieszkanie za 100

spłaciłem z odsetkami po 10 latach 200

w dniu ostatniej raty mieszkanie było warte 400 :)

ktoś powie że zapłaciłem 2 x drożej niż było warte, ale może ktoś zauważy że w sumie zapłaciłem 2 x mniej niż jest warte.

do tego dodaj sobie że wysokość raty po 10 latach to nie takie samo obciążenie niż 10 lat wstecz, inflacja, wzrost dochodów itp.

a własne lokum, jakie by nie było = bezcenne, choćby rodzice czy teściowie z aureolami chodzili.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

żaden biznes nie jest pewny, SEO było i będzie, jak nie w takiej formie to innej. Dziś ciułamy linki jutro będziemy klikać w +1 -to taka przenośnia ;)

Na chwile obecną tej roboty nie zamieniłbym na żadną inna, kto juz się troche rozchulał w tym biznesie pewnie się domysla dlaczego ;)

Jedynie czego się obawiam to to że jakbym miał zmieniac branże to czy znajde podobną bo do pewnych rzeczy człowiek się przyzwyczają bardzo mocno ;)

A wracając do kredytów i innych zobowiazań, pewnie że mam, nawet 2 +żone dziecko na utrzymaniu. Jak będziesz bał się jutra to nie pójdziesz do przodu. Z drugiej strony zycie jest krótkie, jutro moge wyjść do pracy i potrąci mnie auto , dlatego nie wolno sobie odmawiać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności