Skocz do zawartości

Tysiąc krotny BAN

maciejo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zrobiłem stronę www.laserywynajem.warszawa.pl . Jest to pojedyncza strona bez podstron. Chciałem przykozaczyć i utworzyłem warstwę top: -2000px i tutaj umieściłem artykuł. Po 5 dniach strona wyleciała z indeksu. Zarejestrowałem nową domenę www.laserwynajem.warszawa.pl, usunąłem warstwę absolutną i po kilku dniach to samo. Strony nie ma w indeksie. Czy problemem jest ilość słów kluczowych, czy brak podstron? Nie wiem o co chodzi, będę wdzięczny na wskazówki.

A strona została w ogóle zaindeksowana?

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

A strona została w ogóle zaindeksowana?

Domena www.laserywynajem.warszawa.pl przez pięć dni była piąta na hasło "wynajem laserów warszawa" i jego różne kombinacje. Jak wypadła to druga domena www.laserwynajem.warszawa.pl też się trzymała w pierwszej dziesiątce na w/w hasło. W wynikach jest niezła sieczka więc obie wskoczyły wysoko. Teraz jak w pasku wyszukiwania wpisuję adresy domen żadna nie wyskakuje.

Spam w nagłowkach.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

mozesz tez poprawic wszystkie rzeczy niezgodne z wytycznymi google i zgłosic ją do ponownego rozpatrzenia ale jesli zalezy Ci na czasie to lepiej zrobic nową

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Nie rozumiem czemu ukryłeś fajny tekst, a gorszym zanudzasz klienta...

Przed chwilą dogadałem się ze znajomą, że umieszczę ten opis. Najprawdopodobniej będzie to jedna lub dwie podstrony opisujące poszczególne urządzenia. Chyba, że będzie lepiej rozwinąć główną stronę i tutaj wkleić dodatkowy tekst?

Przed chwilą dogadałem się ze znajomą, że umieszczę ten opis. Najprawdopodobniej będzie to jedna lub dwie podstrony opisujące poszczególne urządzenia. Chyba, że będzie lepiej rozwinąć główną stronę i tutaj wkleić dodatkowy tekst?

Ja na 1 stronę wstawił bym tekst, który "sprzedaje" + korzyści dla klienta itp, a na podstronach jakieś zanudzacze typu dane techniczne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności