Skocz do zawartości

Panel centralny do PikoCMS

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm, brakuje mi w pokazanej wersji demo przede wszystkim opcji uaktualniania już raz dodanych artykułów. Treść w necie nie jest statyczna, ktoś pisze o wynikach meczów, może chcieć zmienić czy dodać kolejne wyniki do wysłanego już do np. 20tu pikocmsów artukułu.

Chyba, że cos przeoczyłem :hello:

Jaka jest aktualna cena skryptu?

Do kiego planujesz rozwijać, aktualizować skrypt?

Pozdro

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@zacha Z tego co wyczytałem na pierwszej stronie to „Jakiekolwiek updaty oczywiście gratis.”, a mam nadzieje iż Euzebiusz będzie rozwija skrypt dopóki starczy sił :hello:

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

nigdzie nie znalazłem poradnika do tego skryptu, pewnie nie ma takiej potrzeby ale nie wiem np co oznacza przy dodawaniu nowej strony hasło - podałem dowolne, ale wtedy przy dodawaniu artykułu pojawia się błąd - Problem z logowaniem. Sprawdź hasło, także nie wiem jakie to powinno być hasło.

mindryl czy dodajesz tak www do panela np: adreswww.pl:::12345:::html ?

gdzie:

adreswww.pl - adres strony internetowej

12345 - twoje hasło (12345 to przykład)

html - rozszerzenie_dla_linków

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

mindryl czy dodajesz tak www do panela np: adreswww.pl:::12345:::html ?

gdzie:

adreswww.pl - adres strony internetowej

12345 - twoje hasło (12345 to przykład)

html - rozszerzenie_dla_linków

tak, tylko nie wiem do czego jest to hasło - chyba nie do ftp. Panel zainstalowałem w miejscu które podałem oce na maila i teraz chciałem testowo wygenerować kilka szablonowych stron, ale są takie błędy.

• 2 tygodnie później...

Albo do mnie na mail eukaonly(małupa)o2.pl :) Podeślij lokalizację + hasło do panelu + dostęp do 1 Twojego pikocms.

Oczywiście hasło do cmsika piko a nie ftp :) Dowolne też nie.

• 4 tygodnie później...

Miał ktoś taki problem, że nie chce dodawać zmian przez panel?

Mam problem z dodawaniem zmian na stronach (sidebar i footer też). PikoCMS instaluje wg. instrukcji ze skryptu (zmiana hasła, prawa pliku, wywołanie strony) i wszystko działa poprawnie przy zmianach bezpośrednio na stronie.

Przy zmianach przez panel pojawia się informacja "Zaktualizowane!" ale nic się nie zmiania. Paradoksalnie niektóre strony mi działają poprawnie, a inne nie (na tym samym serwerze, wszystkie adresy bez polskich znaków).

Strony do panelu dodawałem z https:// i bez, hasło jest poprawne, rozszerzenia plików też.

Ma ktoś jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem, lub czy jest jakiś inny 100% sposób poprawnego zainstalowania pikoCMS? Może zmienić coś w kolejności instalacji PikoCMS?

PS. Ma to jakieś znaczenie czy dodaję rozszerzenie plików z kropką ".html" lub bez "html" i https:// lub bez przed adresem strony?

A może osiągnąłeś już limit artykułów w cmsie piko (domyślnie chyba 19).

Kropka przy rozszerzeniu nie ma znaczenia, jest i tak usuwana.

Jeśli możesz podeślij mi na mail przykład strony z ktrórą masz problem - zobaczę co się dzieje.

Ok. już mi wszystko działa:)

Miałem uszkodzony plik index. W necie znalazłem informcję, żeby zmieniać hasło w index.php przez notepad++, bo mogą wkraść się błędy do pliku i nie działa wtedy na niektórych serwerach jeśli się używa zwykłego notatnika lub innego edytora.

PS. Wie ktoś jak zdobyć szablony do Piko inne niż te na fabrycespamu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności