Skocz do zawartości

Panel centralny do PikoCMS

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Będzie zrobione grupowanie, ale ostatnio czas mi na to nie pozwala. Jeszcze w tym roku powinna być nowa wersja panelu.

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Odświeżam - jest nowa wersja? Czy można kupić starą i w jakiej cenie?

Szukasz reklamy dla swojej firmy? Wynajmuj samodzielnie billboardy reklamowe przez ZnajdźReklamę.pl !

Zareklamuj się we Wrocławiu - drukarnia Wrocław .

Szukasz reklamy świetlnej ? Koniecznie zobacz Kasetony Reklamowe !

Nowej wersji nie ma, jest ta https://i4a.pl/pikocms.php - wszystko działa sprawnie.

Co do planowanych aktualizacji: na razie odłożyłem aktualizacje, ale tak jak piszę panel nie ma błędów i nie są one konieczne.

jak ktoś chce dodać więcej stron na piko do swojego panelu centralnego, to zenhost automatycznie tworzy strony oparte właśnie o ten skrypt na darmowych hostingach.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• 1 rok później...

Projekt nie umarł, żyje dalej. Działa :) Po prostu zainteresowanie małe.

Demo naprawiłem, dzięki za info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności