Skocz do zawartości

Panel centralny do PikoCMS

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Gdyby trochę podrasować Piko CMS i panel, była by niezła maszynka do zaplecza, tak na prywatne potrzeby :-) Ok, biorę ;-)

Takie pytanie co do SWKAT, bo nie znalazłem dedykowanego tematu. Czemu właściwie ma służyć ten projekt? Dodałem jeden z moich katalogów, a w tym celu musiałęm wyłączyć moderację, a wszystkie nie moderowane katalogi kończą w ten sam sposób, wcześniej czy później.

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

homoklikus co masz dokładnie na myśli, pisząc podrasować piko? :) Myślę, że przy dobrych pomysłach mógłbym napisać coś bardzo podobnego, tylko bardziej rozbudowanego i na bazie plikowej czyli sqlite :)

Mam kilka pomysłów co do tego cms-a i panelu centralnego ;-) Pokaż swoje portfolio, to się może dogadamy :-)

@homoklikus - ale wtedy dodają tylko użytkownicy z SWKAT, a nie każdy - po publikacji wpisu możesz z nim zrobić co tylko zechcesz.

homoklikus na co Ci moje portofolio? sorry, ale jak Ty wymagasz portofolio, przy czym ja spokojnie za darmo chciałem rozbudować CMS bo o niego mi chodzi, to wolę napisać takiego od zera, kilka godzin pracy, bo piko nie jest rozbudowany :) Panel centralny mnie nie interesuje, bo nie ja jestem jego autorem, tak samo autorem cmsa nie jestem. Sprawozdanie finansowe również przygotować? ;)

Na dniach napiszę bardziej rozbudowany, ale na bazie plikowej - sqlite

homoklikus na co Ci moje portofolio? sorry, ale jak Ty wymagasz portofolio, przy czym ja spokojnie za darmo chciałem rozbudować CMS bo o niego mi chodzi, to wolę napisać takiego od zera, kilka godzin pracy, bo piko nie jest rozbudowany :) Panel centralny mnie nie interesuje, bo nie ja jestem jego autorem, tak samo autorem cmsa nie jestem. Sprawozdanie finansowe również przygotować? ;)

Na dniach napiszę bardziej rozbudowany, ale na bazie plikowej - sqlite

Bo widzisz, sam CMS mnie nie interesuję :-) Takich skryptów bez panelu centralnego jest mnóstwo, czy to na plikach, sqlite czy Mysql.

Mimo wszystko powodzenia :-)

Za jakiś czas (prawdopodobnie pod koniec sierpnia) siadam do przebudowania panelu - będzie to nowa wersja napisana od podstaw z planowaniem dodawania (uruchamiane z crona).

• 1 rok później...

Została zrobiona aktualizacja panelu, w zasadzie jest to przejście z sqlite na mysql - działa o wiele szybciej i nie sprawia problemów na przeróżnych hostingach. Zmiana o której pisałem wyżej (dwa lata temu) nie została wprowadzona z racji małego zainteresowania panelem.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności