Skocz do zawartości

Design dla bloga

qba505

Rekomendowane odpowiedzi

Za małe nagłówki w prawej kolumnie, czcionka zbyt jasna względem tła (tutaj skrypt do sprawdzenia kontrastu), odcień zielonego jest brzydki i też zbyt jasny (patrz link wcześniej). Wyszukiwarka zaprojektowana źle (niepotrzebny selectbox). Generalnie brakuje jeszcze sensownego podpisu w nagłówku (header - logo ściślej), bo szczerze mówiąc gdybym wszedł na bloga pierwszy raz nie wiedziałbym o czym jest.

Reszta to kwestia gustu, a o tym nie dyskutujemy. ;)

Pozdrawiam. :)

Ja gdzieś widziałem niemal identyczny szablon - kolorystyka i układ

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

projekt będzie poprawiony więc za parę dni pokaże tutaj jak wygląda v2, kolorystyka, jest z kuler.adobe.com, obejrzalem prace na innym monitorze i faktycznie wali po oczach trochę chyba czas pomyslec nad innym lapkiem.

układ taki typowy wordpressowy, wyszukiwarka bedzie zmieniona bo to ma byc pod WP a trzeba by kombinowac z jakas wtyczka

pod contenetem myslalem zeby zrobic jeszcze trzy menu poziome typu najpopularniejsze arty, kategorie, i menu strony typu strona glowna, kontakt, wspolpraca etc.

logo jak logo... zwykly kolorowy napis zwykłą czcionką, jakoś nie mam pomysłu co by w header wrzucic więc jest takie menu.

Jak dla mnie na blog, bomba :) nie przejmuj się krytyką tutaj to norma :)

TAGI zrób na szaro co masz wypisane

Dodaj lepsze logo i będzie git :)

Może dla Ciebie i bomba, ale mnie xxxx nie urywa. Jest prosty jak budowa cepa, kilka gradientów "wiosny"* z niego nie czynią. Nie ma żadnego elementu wyróżniającego go z pośród miliona innych szablonów, na zaplecze jak znalazł i tyle.

* "Jedna jaskółka wiosny nie czyni."

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności