Skocz do zawartości

nowe forum czyli od czego zacząć?

bagi

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym jednak słuchał ludzi bardziej kulturalnych, a nie wyzywających się od miernot czy wciskających kit, żeby tylko zdobyć klienta i zarobić kilka złotych.

Przy Twojej (młodej) domenie zacznij póki co od ręcznego katalogowania w dobrych katalogach bez dodawania do śmieciowych baz.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Hehe Panowie to się uśmiałem z waszych postów

To smutne musisz mieć życie, skoro takie rzeczy Cię cieszą ;)

Zamiast napisać coś ciekawego aby rzeczywiście pomóc autorowi wątku nie wyciągając przy tym kasy od niego to gdzieżby tam - wolicie atakować inne osoby, które mają inne zdanie niż Wy. Nic tylko pogratulować chorego podejścia. Powodzenia!

I podobnie jak każdy Twój post w tym (i większości innych) temacie - zero merytoryki, same wycieczki personalne i płacz gdy rozmówca odpowie tym samym.

Wygląda to jakbyście stanęli w miejscu a cały świat poszedł krok do przodu.

I mówi to człowiek, który kataloguje FireFoxem :)

EOT

@bagi

Z jednej strony ręczne katalogowanie, a z drugiej strony pół automat

Za jednym stoją plusy, a za drugiej minusy

Tu nie ma jednej dobrej strony, którą musisz wybrać. Jeśli masz możliwości to stosuj wszystkie techniki, byle z głową :)

ok jakieś wnioski z tego już wyciągnąłem...

Tu nie ma jednej dobrej strony, którą musisz wybrać. Jeśli masz możliwości to stosuj wszystkie techniki, byle z głową smile.gif

no więc tak, na publikera póki co mnie nie stać, ale jest możliwość wykupienia usługi na BlackPress.pl lub kupienia jakiegoś pół automaty.

pół automat przemawia mi z tego względu, że mam go na moim komputerze, mam kontrole kiedy dodaję wpisy, jak często i ile ich jest, mogę zająć się kilkoma moimi stronami, i co najważniejsze mam dostęp do bazy danych katalogów i precli co jest wielkim plusem...

tylko teraz jaki wybrać? skoro na publikera mnie nie stać na razie? może SeoLight? albo jakiś inny który ma wbudowaną opcję pingowania?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności