Skocz do zawartości

Lista 20 najlepszych katalogow..

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialbym zeby kazdy z was w miare mozliwosci podal liste 10-20 katalogow jego zdaniem najbardziej wartosciowych. Tylko prosze nie reklamowac swoich, chyba ze rzeczywiscie tak uwazacie. Na koniec usrednie wyniki. :)

Jeśli zastanawiasz się nad naprawą komputera w Toruniu zajrzyj do Serwis Komputerowy Toruń a będziesz zadowolony.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no tak, tyle ze za 150zl bedziemy mieli 400 innych seokow ktore po podlinkowaniu sadze ze dadza lepszy efekt :)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

katalogi są już niemodne, nie trac czasu.

Dodaj płatnie do onetu gazety zgreda i jeszce do kilku.

reszta - to strata czasu.

katalogi są już niemodne, nie trac czasu.

Dodaj płatnie do onetu gazety zgreda i jeszce do kilku.

reszta - to strata czasu.

co to sa gazety zgreda?

Ja jestem modny ubieram sie w sieciowej firmie !!!

Jeśli zastanawiasz się nad naprawą komputera w Toruniu zajrzyj do Serwis Komputerowy Toruń a będziesz zadowolony.

Chodzilo o katalog gazeta i katalogi Zgreda. Ja dodalbym jeszcze pare katow gdybym nie siedzial w wannie i nie naparzal w male klawisze lg :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

sprawdzone, jest mnostwo sposobow lepej spedzic czas niz dodawac do katalogow.

Nie dodaje od dlugiego czasu ijest ok.

umownie mozna by napisac ze sa kilka sposobow pozycjonowac strone,

i dodawanie do mnostwa byle jakich katalogow - jest najmniej skutecznym.

starczy 5-7 dobrych katalogow max.

zaoszczedzony czas warto przeznaczyc na bardziej skuteczne metody.

czyli jakie bo tak to każdy może pisać praktycznie co chce o jego super bardzo "skutecznych i mitycznych metodach":)

jak ktoś miesiącami (albo latami) wypracowywał sobie taką metodę i kosztowała go sporo kasy i/lub pracy to teraz za darmoche przedstawi Tobie (i konkurencji) rozwiązanie ??

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności