Skocz do zawartości

Program do tekstów z synonimami i pytanie o SB vs SLen

Grisham

Rekomendowane odpowiedzi

Tu myślę szybciej uzyskam pomoc.

1. Czy ma ktoś porównanie bazy i jakości synonimów Seo-Lenivca z SeoBohaterem? SB mam, SL ściągnąłem demo ale w nim baza jest mniej niż uboga, a jak już są jakieś synonimy to pożal się boże. Jak to wygląda w pełnej wersji? Bo po 30 minutach pracy w SB Edytorze szlag mnie trafił...

2. Szukam programu, który byłby w stanie ocenić ile tekstów można wygenerować, ale o określonym poziomie unikalności. SeoLeniviec ani SeoLight tego nie mają (przynajmniej w wersjach demo) podają jedynie ile można wygenerować tekstu, przy czym poszczególne teksty różnią się 1 słowem, więc wiadomo o co mozna taki wynik rozbić. The Best Spinner ma taką opcję, ale szukam jakiegoś polskiego narzedzia które potrafi to robić.

Nie mam SB, ale używam Leniwca, i o ile w demo baza jest mniej niż uboga, to w pełnej wersji jest naprawdę dobra i mi odpowiada. Co do unikalności, to jest w ustawieniach zaawansowanych możliwość podania % minimalnej różnicy tekstu.

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności