Skocz do zawartości

Pozycjonowanie - od czego wystartować ?

polski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , jestem zielony w tym temacie , przeczytałem parę poradników, ale większość wymaga już pewnej wiedzy w temacie , mówi o tym co należy użyć itp.

Mnie interesuje od czego wystartować posiadając już własną domenę.

Podstawy podstaw , tzn. np. co nalezy umiescic w kodzie w nagłówku?

Kolego zapisz się do jakiegoś newslettera odnośnie kursu pozycjonowania, przeglądaj to forum, czytaj tematy - działy przyklejone do tematu dla początkujących będą dla Ciebie najlepsze. Na początek poczytaj o optymalizacji strony, audycie SEO, katalogowaniu i preclowaniu jeśli będziesz to robił pogłębiaj swoją wiedzę z tego forum.

SEO in Bielsko-Biała 

Na sam początek to zacznij od zrobienia strony i poprawnej optymalizacji - nagłówki, słowa kluczowe, meta-tagi, przyjazne url. Później domena i hosting.

Dodatkowo na początek polecam 'The Beginners Guide To SEO' stworzony przez SEOmoz.org Jest dostępny online oraz w wersji PDF.

Sprawnymarketing.pl zrobił polskie tłumaczenie do pobrania w wersji PDF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności