Skocz do zawartości

Layout i logo dla Microsite Managera

www.skrypty.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam osoby/firmy, która będzie zainteresowana stworzeniem ładnego szablonu dla panelu administracyjnego Microsite Managera, a także loga.

W zamian oferuję następującą ilość licencji MM na odsprzedaż (możesz je sprzedać komukolwiek, prześlesz mi tylko ich dane do licencji):

- 2 licencje wersji standard

- 4 licencje wersji basic

Cena łączna licencji to 1990 złotych, oto dwie aukcje z allegro w których sprzedawałem MM Basic:

https://allegro.pl/skrypt-zaplecze-seo-pozy...1903109415.html (2*100zl)

https://allegro.pl/skrypt-zaplecze-seo-pozy...1936305592.html (2*225zl - więcej niż w sklepie!)

Dodatkowo oferuję pozostawienie linka/loga do Twojej strony internetowej w stopce, ale tylko jeśli jej główną ofertą jest tworzenie grafiki/stron, a nie pozycjonowanie.

Oczekuję ładnego szablonu razem z pocięciem, szablon jedno kolumnowy z górnym menu rozwijanym z dwoma poziomami, szczegóły później.

Zapraszam do wysyłania portfolio na PW do 11 grudnia. Jeśli posiadasz agencję zajmującą się tworzeniem stron internetowych to uważam, że jest to dla Ciebie świetna okazja choćby dla samego linka w stopce, MM pobrało już prawie 350 osób od agencji seo, po zwykłych przedsiębiorców.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

@dawstaw, miało byc na PW, ale masz zapelnione:

Dzieki za zgloszenie, szablon mi sie podoba, tylko nad logo bym bardziej popracowal, ale do rzeczy.

Czy jestes w stanie to pociac do divow? Glowna czesc, czyli te tabelki i wyszukiwarka ma byc pusta, sami ja sobie kodujemy, takze praktycznie tylko gora i stopka. Menu musi byc rozwijane i dwu poziomowe (drugi poziom rozwijany w bok), ponizej schemat:

https://docs.google.com/drawings/d/12Qi5lAH...y32OvTmeGU/edit

Wlasciwie to co jest na schemacie jest juz u Ciebie i nawet lepiej.

Napisz mi czy chcialbys wprowadzic jeszcze zmiany do szablonu i loga, a potem to wszystko pociac, wtedy mysle ze bym Cie wybral.

daj znac na bok@skrypty.pro

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Konkurs nadal aktualny do 15 grudnia, wtedy razem z programista tworzacym MM wybierzemy szablon.

Konkurs rozstrzygniety przed czasem. Otrzymałem więcej propozycji niż planowałem, wszystkie były świetne i wszystkim gratuluję, naprawdę ciężko było mi kogoś odrzucać, bo domyślam się ile pracy w to włożył.

Konkurs wygrał użytkownik kurczakov, który stworzył ponizszy szablon (będzie jeszcze trochę zmodyfikowany):

projektbetamenu.png

Jeszcze raz wszystkim dziękuję. Niedługo pojawią się kolejne konkursy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności