Skocz do zawartości

O ile Wam wzrósł Pagerank?

tojan3

O ile Wam wzrosl/spadl PageRank?  

1. 1. O ile Wam wzrosl/spadl PageRank?

• 1
      8
    • 2
      5
    • 3
      8
    • 4
      6
    • 5
      8
    • Bez zmian
      11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Anchor text is king - nie można się z tym nie zgodzić. Ktoś kto piszę co innego to tak jakby bluźnił.

Przykładem może być akcja kretyn. Również to forum. Przecież Cerebru ma więcej na swojej stronie słowa pozycjonowanie, a forum go biję na głowę.

Oczywiscie, ze anchor text jest wazny. Jezeli nie masz tekstu to achor text nic ci nie pomoze.

Jedno z drugim sie uzupelnia.

Pomyscie o tym z punktu widzenia Google.

oni chca aby wyniki wyszykiwania odzwierciedlaly jaknajtrafniejsze i jak najpelniejsze wyniki.

Anchor text mozna latwo stworzyc i umiescic w kilkuset miejscach za jednym zamachem.

Tekstu nie da sie w tak latwy sposob wygenerowac.

Oczywiscie, ze mozna wypisac iles tam razy, ale wizytorzy sie pokapuja ze cos jest nie tak.

Czesta zmiana zawartosci jest bardzo wskazana.

hm... :?

Moj chomik jest king

No comments 8)

ps.Gdyby zawartość była King to po Seo

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Moj chomik jest king

ale i tak jest podwladnym mojego krolika. 8)

No tak ;) większy zwierz ma zawsze racje :)

no nie wyrobię zaraz litości ;)

zamknąć post litości

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Jezeli nie masz tekstu to achor text nic ci nie pomoze.

A kretyn nie ma na swojej stronie sejmowej ani razu slowa kretyn, tak samo jak masa innych googlebombs.

Anchor text is king i to jest to co ja wiem.

tak, oczywiscie, ze nie ma slowa kretyn, ale w tym przypadku przytlaczajcaa ilosc linkow z roznych stron podzialala.

Zreszta zwabic uzytkownika na strone bez tematu, ktory go intersuje to tylko strata bandwidth.

większy zwierz ma zawsze racje

ciekawe jakim duzym zwierzem jest cerebru :?: #-o

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :);):(:););):D:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności