Skocz do zawartości

O ile Wam wzrósł Pagerank?

tojan3

O ile Wam wzrosl/spadl PageRank?  

1. 1. O ile Wam wzrosl/spadl PageRank?

• 1
      8
    • 2
      5
    • 3
      8
    • 4
      6
    • 5
      8
    • Bez zmian
      11

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie... Zdecydowanie Michal byl pierwszy

jakkolwiek uwazasz, ale prosze nie spamuj tematow swoimi wypowiedziami bez sensu i bez podstawy.

Jak masz cos do powiedzenia, to miej jakies dowody na to. Jezeli piszesz o testach, to pokaz je nam.

Jestem przeciwny stwierdzania faktow na podstawie przypuszczen, a to jest dokladnie to co Ty robisz.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No czas na powagę :evil:

1.Rozpoczynanie tematu o wyższości swiąt Bozego Narodzenia nad Wielkanocą to paranoja

2.Mozna snuć wnioski podając przykłady narazie widze że anchor text działa a nie widze przykładu na zawartość i wyniki które pokażą że zawartośc wygrywa

Poroszę swoją drogą chętnie o 10 takich wyników z chęcią to przeanalizuję

3.Chamstwa nie widzę tyle co docinki a to ujdzie

a pisanie w postach nie sprawdzonych informacji bez przykładów to wprowdzanie w bład innych warto więc napisać być może aby innych użytkowników nie wprowadzać w bład

4.Narazie widzimy w necie anchor text i linki działają zobaczmy więc na przykładach jak działa tekst wypierając anchor text i linki????

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

rozumiemy to

piszesz to w liczbie mnogiej czyli pewnie chodzi Ci o to ze Ruski, Wlasrus i Cerebru - razem rozumieja.

Zeby wszystkim pokazac kin naprawde jest Cerebru i jaka ma wartosc jego Cerebru Super Basic kurs (czy cos takiego) to zapraszam do lektury postow jego pod innymi nickami:

Wlasrus - kliknac na wszystkie posty

i to samo z Ruski

CEREBRU

pytales sie w innym temacie o to czy sie na Ciebie uwzialem. Moja odpowiedz jest: nie nie uwzialem sie na Ciebie, jedynie nie cierpie sciemniania.

Nie rozumiem dlaczego musisz sie rejestrowac pod roznymi nickami, ale wydaje mi sie ze dlatego ze sie wstydziles swoich wczesniejszych pytan.

Mi sie jednak wydaje, ze pozycjoowanie dopiero raczkuje w Polsce i nie ma w tym nic zlego, zeby zadawac bardzo proste pytania i czesto oczywiste, jak kots nie wie tego.

Nie kazdy obecny na tym forum bedzie chcial sie zajac pozycjonowaniem.

Wydaje mi sie, ze gdybys zdobyl jakas wiedze i sie dzielil nia w normalny sposob na forum, to mialbys sporo klientow zglaszajacych sie na PW do Ciebie, a gdyby przeczytali Twoje wczesniejsze posty, to by byli pelni podziwu dla CIebie, ze tak szybko sie nauczyles tego.

Ty natomiast, nie masz niczego do przekazania na tym forum poza swoimi domyslami (niczymi nie popartymi) i wstydzisz sie prostych pytan, ktore zadawales wczesniej.

Czyli poprostu sciemniasz, a tego ja nie lubie i dopoki nie zmienisz swojego stylu wypowiadania sie, to bede komentowal kazdy Twoj post, ktory nie ma sensu.

Pozdrawiam i milej lektury

Hehehe jak zawsze piszesz cos o mnie :) jakie to przyjemne.

Te 30 stron ktore niedlugo udostepnie pomoga wszystkim, ktorzy sie interesuja tematem...

Nie bede sie jeszce raz tlumaczyc co do nickow, jak bys byl bardziej ze tak powiem uwazny to bys wiedzial, ale trudno.

Chce zebys sobie juz odpuscil to komentowanie moich wypowiedzi sam lepiej zacznij ludziom pomagac bo zaduzo zwracasz mi uwag jakos. Nazywajac mnie chamskim... Chociaz jest to bez zadnych podstaw. A moze to jakas zazdrosc tylko nie moge wyczaic jaka.

Wiesz ja wychodze z zalozenia ze ktos musi byc madrzejszy i to skonczyc jak widze ty nie chcesz byc tym madrzejszym wiec chce skonczyc ten temat. Ale jesli tobie sie podoba mozesz dalej mnie komentowac i sledzic moje posty. To dla mnie zaszczyt.

2. Nie mow ze cos jest bezsensowne. Nie rzucam slow na wiart w porownaniu z... kilkoma uzytkownikami tego forum.

Cerebru każe być Michałowi mądrzejszym, Oczywiście on tu jest najmądrzejszy, więc ma prawo. Wszyscy, którzy zwracają mu uwagę oczywiście się mylą, bo on nic nie bierze do serca. Ja to przyznam, że jestem młodszy od cerebru który ma 34 lata, ale mimo wszystko wiem, że jak ktoś mi zwraca uwagę to może coś robię nie tak. Jak mi zwraca uwagę 10 osób to już prawie na pewno.

teraz pewnie zaczytujesz jedno zdanie z tej odpowiedzi i spłycisz wszystko jak zawsze

ps. czekam na twój kurs pozycjonowania. będę miał co umieścić w dziale ze śmiesznymi tekstami.

Moj chomik jest king

Mój chomik jest bardziej king => https://www.rafal.waw.pl/filmy/chomiki/

Tekstu nie da sie w tak latwy sposob wygenerowac.

[...]

Czesta zmiana zawartosci jest bardzo wskazana.

Ale czy Google patrzy tylko na to, czy strona różni się od tej co ma w bazie danych? Myślę, że można zrobić jakiś skrypt, który zmienia zawartość strony co jakiś czas.

Należy pamiętać, że poza wysoką pozycją liczy się także treść strony. Nie chodzi mi o treść pod względem pozycjonowania, tylko czy osoba wróci na daną stornę, czy podświadomie zapamięta jej adres i już nigdy na nią nie wejdzie - nawet jeśli pojawi się na 1. miejscu.

Jeśli strona jest dobra to inni umieszczają linki do niej bez żadnej wymiany - ja tak zrobiłem w przypadku kilku stron.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Należy pamiętać, że poza wysoką pozycją liczy się także treść strony. Nie chodzi mi o treść pod względem pozycjonowania, tylko czy osoba wróci na daną stornę, czy podświadomie zapamięta jej adres i już nigdy na nią nie wejdzie - nawet jeśli pojawi się na 1. miejscu.

Jeśli strona jest dobra to inni umieszczają linki do niej bez żadnej wymiany - ja tak zrobiłem w przypadku kilku stron.

Dokladnie. Pamietajcie, ze uzytecznosc dla uzytkownika, powinna byc rzecza nadrzedna!!!

Z tym sie zgadzam, ale rozmowa byla na temat pozycji wynikow w google, a nie na temat marketingu. Nie chodzilo tu o to czy odwiedzajacy wroci na ta strone czy nie, ale jedynie o to, ze tresc strony nie ma wiekszego wplywu na pozycje.

Jezli tresc jest tak dobra, ze ludzie daja linki do tego, to pozycja wzrasta ze wzgledu na linki, a nie na zawartosc ktora sie bardzo spodobala googlebotowi.

Pod wzgledem marketingu zgadzam sie z Toba.

Moj chomik jest king

Mój chomik jest bardziej king => https://www.rafal.waw.pl/filmy/chomiki/

Tekstu nie da sie w tak latwy sposob wygenerowac.

[...]

Czesta zmiana zawartosci jest bardzo wskazana.

Ale czy Google patrzy tylko na to, czy strona różni się od tej co ma w bazie danych? Myślę, że można zrobić jakiś skrypt, który zmienia zawartość strony co jakiś czas.

Witam Rafale a swoją drogą robisz swietne filmy amatorskie

www.rafal.waw.pl (mnie wolno zareklamować ;) )

Polecam wszyskim z forum do obejrzenia :)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Witam Rafale a swoją drogą robisz swietne filmy amatorskie

Dzięki.

Niestety od dosyć długiego czasu (ponad miesiąc) nie zajmuję się montażem. To przez to forum zmieniłem zainteresowania (zwłaszcza, że właśnie dostałem pierwsze zlecenie :) ), ale może po prostu nie mam skąd brać materiału wideo.

Tak naprawdę, to moje zdolności "filmowe" nie są duże. Widziałem dużo lepsze filmy amatorskie, ale przecież nikt nie jest najlepszy w każdej dziedzinie.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności