Skocz do zawartości

[zlecę] stworzenie prostej dodawarki WP

m_mlody

Rekomendowane odpowiedzi

tak jak w temacie...

Nie chodzi mi o żadną spamiarkę obsługującą miliardy WP, qlWeb, webmini itp...

Ma to być w założeniu prosta aplikacja, której zaimportuje plik z artykułami, adresy blogów WP w których mam konto (czyli podam login i hasło - dla wszystkich te samo), wybiorę najprawdopodobniejsze kategorie, ustalę tagi, wkleję kilka url zdjęć z mojego serwera, zaś aplikacja ma tylko dodać wpisy i podać mi adresy opublikowanych wpisów. Ewentualnie w przypadku niepowodzenia (przez wypiekacza na przykład) dać w odpowiedzi adres do ręcznej edycji wpisu.....

jeśli ktoś ma, lub jest w stanie wykonać (zorganizuje kilku chętnych poza mną na taki soft) to zapraszam do kontaktu

email: info@artsites.com.pl

gg: 5640267

z góry zaznaczam, ze publiker itp, nie spełniają założeń, ponieważ, musiałbym robić to samo co przy ręcznym dodawaniu wpisu, a chodzi mi o zaoszczędzenie czau przy publikacji UNIKALNYCH, WARTOŚCIOWYCH nie synonimizowanych wpisów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności