Skocz do zawartości

Staty od google wznowione ?

wczechowicz

Rekomendowane odpowiedzi

No to czekamy z niecierpliwoscia na swoje kody :D

Moze ktos mi przeslac link do 'Add Profil' ? mam wiecej niz 5 sitow juz dodanych ale majac moze bezposredni link da sie zrobic taki myk jak dawniej :D

Mariusz Dalewski

MD Software

Programowanie systemów CMS

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No to czekamy z niecierpliwoscia na swoje kody :D

Moze ktos mi przeslac link do 'Add Profil' ? mam wiecej niz 5 sitow juz dodanych ale majac moze bezposredni link da sie zrobic taki myk jak dawniej :blink:

https://www.google.com/analytics/home/admin...xxx&scid=xxxxxx

xxx zmienisz... moze zadziala :]

jak co daj znac

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

https://www.google.com/analytics/home/admin...xxx&scid=xxxxxx

xxx zmienisz... moze zadziala :]

jak co daj znac

Ale wlasnie chodzi o podanie vid i scid. Oni cala strone maja oparta na tych numerach. Kiedys link w komentarzach i dzialal :blink: teraz ja juz nie mam bo mam ponad 5 i moze majac dzialajacy link udalo by sie odpalic.

Mariusz Dalewski

MD Software

Chyba sobie żartowali z tym wznowieniem :P

Chyba tak bo zrobilem requesta o ten access code do analytics'a i juz dlugo czekam ( chyba z 2 tygodnie ) a tu nic ... ;[

Mariusz Dalewski

MD Software

Ja tam nie wiem mam już dwa konta tyle że cirpliwością na pewno się trza wykazać pierwsze konto otwarłem kilka godzin przed zablokowaniem request przypadkim z innego konta poszedł zaraz następnego dnia a kiedy dostałem widać w tym temacie

IE to taki program, który pozwala na oglądanie internetu z Twojego komputera i odwrotnie...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności