Skocz do zawartości

Staty od google wznowione ?

wczechowicz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja jeszcze się nie doczekałem ale co tam, żyje się dalej :D

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Kolejne dwa mnie przysłali, drugi po miesiącu oczekiwania. Chyba w końcu ruszają do przodu i nie bawem bedzie można rejstrować na jedno konto więcej niż 5 stronek na konto.

IE to taki program, który pozwala na oglądanie internetu z Twojego komputera i odwrotnie...

• 2 tygodnie później...

ja tez czekam i czekam - a co do ofert kupna to teraz chodza na rynku niewykorzystane po okolo 400-500 zl ( oczywiscie nie polskim :D

swoja droga jak sie ma G. Anal. do stat.pl ??? jest moze jeszcze jakas inna alternatywa??

dostalem dzisiaj cos takiego od allpay.pl :

W wyniku podpisania umowy partnerskiej pomiędzy serwisami Stat.pl oraz AllPay.pl, Użytkownicy systemu AllPay.pl mogą od dziś kupować statystyki internetowe o 30% taniej, niż w ofercie standardowej Stat.pl.

Stat.pl to narzędzie, które pozwala optymalizować witrynę pod kątem preferencji jej użytkowników i pozwala uzyskać odpowiedź na istotne dla serwisu WWW pytania:

Ilu użytkowników odwiedziło moją witrynę?

Które strony najbardziej ich interesowały?

Ile czasu spędzili na moich stronach?

Jak do mnie trafili: bezpośrednio, przez wyszukiwarki, z innych stron?

Jakich słów kluczowych użyli, by trafić na moją witrynę?

Z jakiego kraju, województwa i miasta przychodzą moi użytkownicy?

Na specjalnie przygotowanej podstronie https://allpay.stat.pl przygotowaliśmy specjalny formularz zamówieniowy.

Do wyboru są następujące pakiety:

statBiznesPro – statystyki dla profesjonalistów,

statBiznes – statystyki dla wymagających,

statOptimum – statystyki dla Początkujących.

Zapraszamy serdecznie do skorzystania z oferty.

Zespół AllPay.pl i Stat.pl

wg mnie najlepszym narzedziem jest webalizer+znajomosc c++ ;P gorzej z enie mam tego drugiego i statystyki jakie webalizer podaje sa niepelne. Nie lapie niektorych slow kluczowych z googli. stat.pl mi si e podobaja ale placic za statystyki? lekka przesada...

ale placic za statystyki? lekka przesada...

Kyo - no to zależy na jakim poziomie potrzebujesz je analizować i potrafisz odpowiednio wyciągać wnioski.

Jesli potrafisza odpowiednio dobre stat. analizowac to i stronę skonstuujesz znacznie bardziej funkcjonalnie niz konkurencjo co z kolei wpłynie na obroty, oglądalność itp. strony. Wszystko zatem zależy od tego do czego używasz statystyk. Jesli tylko dla informacji ile osób odwiedziło dany serwis to niewarto płacić. Jesli do budowania funkcjionalniości serwisu to jest to dobre, szerokie i dokładne statystyki warte ciezkie pieniądze.

ale placic za statystyki? lekka przesada...

Jesli do budowania funkcjionalniości serwisu to jest to dobre, szerokie i dokładne statystyki warte ciezkie pieniądze.

Potwierdzam ! te staty sa naprawde dobre i warte czekania na kodzik

nadmieniam że molestowałem średnio co tydzień Googlarke mailami - i opłaciło sie :D :D

Kup fantastyczne psy yorki lub maltańczyki.

Chcesz mieć ciepło w domu ? kup kotły

Z tego co wiem są to statystyki stron, mam je od wczoraj, pół roku czekałem na kod, w miarę ciekawe, ale niestety brak języka polskiego, i dużo opcji śledzenia, z resztą dopiero się zapoznaję.

I jak ktoś wie, mam pytanie, jak dołączyć inne strony?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności