Skocz do zawartości

Staty od google wznowione ?

wczechowicz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Add website profile?

EDIT:

Ale ten człowiek ślepnie na starość... mogli to dać w bardziej widocznym miejscu :D

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Ja wam powiem szczerze, że te całe staty mi się nie podobają. Rozumiem, że nie ma po Polsku - to jeszcze beta. Denerwuje mnie, że linki nie są klikalne (np. do referersów). "Site overlay" mi rozwala staty (używam Konquerora, może dlatego).

Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji!

• 3 tygodnie później...

No ja tak samo.... czekam, czekam... już dobre kilka miesięcy.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Doszły kody ale nie pamietam juz kiedy o nie pisałem - ciekawosta - na pewno tydzien wczesniej wysylalem prosby z innych kont - nie doszło - doszło tylko na te które mają na sobie działajace konta w adwords :D

Wczoraj jeszcze narzekałem na brak kodu a dziś już dostałem. Czekałem ponad 3 miesiące. Faktycznie, mam na tym adresie konto Adwords.

Wczoraj jeszcze narzekałem na brak kodu a dziś już dostałem. Czekałem ponad 3 miesiące. Faktycznie, mam na tym adresie konto Adwords.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Ja wczoraj się zarejstrowałem, trochę tam pomieszałem, ale już dzisiaj zaczyna mi zliczać statystyki. I mam takie pytanie, a nie chce tworzyc nowego tematu:

- czy statystyki są zliczane na gorąco? czy np mniej więcej co godzinę jak w adsense?

- czy zlicza ilość uu w przeciągu miesiaca czy tylko dla danego dnia?

- czy da się jakoś przybliżyć tą mapkę geo oraz czy są wyniki w postacie tekstu?

-- Tuning - miniaturowych aut czyli Manga Cars ;)

-- sfah - a to moje...

-- skate punk - melodic punk, fast punk i deskorolka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności