Skocz do zawartości

Linkowanie filmów z portalu

freakyphobos

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Robie portal z filmami który jest podpięty pod program partnerski. W tygodniu będzie domena i hosting więc warto zacząc myslec już o pozycjonowaniu.

Czy linkowanie long tail to dobry pomysł na uzyskanie ruchu na takiej stronie? W jaki sposób najlepiej linkować? Spam na dużych forach typu o2/kafeteria/gazeta.pl jest wskazany czy nie?

Może ktoś ma jakieś wskazówki zeby szybko uzyskać ruch na stronie?

E: Tak ma wygladac mniej wiecej strona https://grrafika.xaa.pl/

Opisy filmów 100% unikalne

Zagraj w gry przeglądarkowe.

Tylko u nas zagrasz w gry przez www.

megauser, wejdź na strone, tam już jest kilka unikalnych opisów, zobacz czy takie coś wystarczy, oczywiście to tylko prowizorka i wszystko będzie poprawiane po wgraniu i podpieciu nowej domeny

Na moje stawianie małego portalu na dużym wordpressie nie jest dobrym rozwiązaniem, ale to jak kto lubi (i jakie ma możliwości) :unsure:

Nigdy nie stawiałem nic na WP, ale na pewno jest kilka różnych wtyczek do pokazywania podobnych wpisów.

Webmastering, kodowanie & programowanie

Więcej informacji na moim profilu

Zapraszam na PW

Szukam szukam ale jakoś znaleść nie moge :unsure: Pomęcze sie to znajde.

Na wordpressie zawsze stawiam moje strone (oprócz tematycznych dla małej kasy na bloggerze). A jak jż polinkuje wewnetrznie (zrobiłem już kategorie, wiec zawsze coś) to pozniej linkować (spamować?) po forach o2/kafeterii itp?

Szukam szukam ale jakoś znaleść nie moge smile.gif Pomęcze sie to znajde.
Chcesz się pozycjonować w Google, a nie umiesz szukać? :unsure:

Albo google ze frazami "similar posts wordpress", "related posts wordpress", albo szukajka oficjalna -> https://wordpress.org/extend/plugins/ ze słowami kluczowymi "similar" "related".

Na temat linkowania odpowiedziałem Ci w innym temacie.

Webmastering, kodowanie & programowanie

Więcej informacji na moim profilu

Zapraszam na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności