Skocz do zawartości

Strona do oceny

lublana

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

postawiłem jakiś czas temu stronę na WP(https://www.powtorka-z-biologii.pl). Zainstalowałem motyw, trochę ją pozmieniałem no i właśnie jakoś się zupełnie pogubiłem :). Nie wiem jak to wygląda.

Poinstalowałem wtyczek i czuje się jakby Wordpress nie był dobrze "przygotowany". Ja mam problemy z nawigacją po panelu w niektórych sprawach, a jak pomyśle, że miałbym kogoś poprosić, aby coś zmienił to w ogóle by się nie połapał.

Czy możecie polecić jakieś wtyczki/widgety z zakresu logowania/rejestracji w miarę proste w obsłudze?

Spodobał mi się SuperSlider-Login, który teraz włączyłem(Mam teraz SuperSlider-Login + Theme My Login), ale chciałbym, aby była możliwość samemu wybrania hasła, a nie tego co przychodzi na mail i potem zmienianie - czy to możliwe tylko po ingerencji w kod?

Co mam poprawić na stronie i jakieś ogólne porady.

Napisałem pewnie trochę nieskładnie, ale męczę się sporo czasu i w sumie jestem już tym zmęczony.

Dziękuje z góry za pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności