Skocz do zawartości

Jak pozycjonować za granicą?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Posiadam biuro podroży polishways- mam stronę przetłumaczoną na 8 języków min. norweski niemiecki francuski rosyjski hiszpański. Podpowiedzcie mi koledzy jak ją pozycjonować zagranicą. Chciałbym się pozycjonować w państwach w których mam ich wersje językową. Tak naprawdę dopiero zaczęłam narazie wpisuję się do darmowych katalogów. co byście mi jeszcze doradzili?

Pozdrawiam

Ewa

Witam serdecznie,

Posiadam biuro podroży polishways- mam stronę przetłumaczoną na 8 języków min. norweski niemiecki francuski rosyjski hiszpański. Podpowiedzcie mi koledzy jak ją pozycjonować zagranicą. Chciałbym się pozycjonować w państwach w których mam ich wersje językową. Tak naprawdę dopiero zaczęłam narazie wpisuję się do darmowych katalogów. co byście mi jeszcze doradzili?

Pozdrawiam

Ewa

Zasady pozycjonowania sa moim zdaniem nie zalezne od kraju. postaraj sie robic to samo co w poslce tylko w katalogach odpowiednich danemu jezykowi. Z drugiej strony moglbys sie skupic na poazycjonowaniu w serwisach/katalogach/preclach itp anglojezycznych. to chyba lepsze rozwiazanie. Z tego co wiem blasty itp sa wielojezykowe, wiec na starsza domene smialo mozesz skorzystac z uslug blasterow.

Jeśli zastanawiasz się nad naprawą komputera w Toruniu zajrzyj do Serwis Komputerowy Toruń a będziesz zadowolony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności