Skocz do zawartości

Precle - jak je prawidłowo dodawać ?

jarcon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam hurtownię instalacyjną, założyłem stronę wraz ze sklepem www.jarcon.pl

Chciałbym wy pozycjonować np. kable grzewcze

TYTUŁ PRECLA : Ochrona przed zamarzaniem i koniec z zamarzaniem rur.

OPIS PRECLA: TEKST CZYSTO PRZYKŁADOWY, ... posiamy świetne kable samoregulujące, świetnie nadają się do owijania rur

...

w tym tekscie umieścił bym ancher tekst do KABLE SAMOREGULUJĄCE i wstawił link = https://www.jarcon.pl/przewody-grzejne-c-1.html

Słowa kluczowe: np. kable grzejne, przewody samoregulujące,

1. czy taki artykuł ja mam dodawać do np. jednego mocnego precla zmieniając artykuł na inny ale wciąż z linkiem do moich kabli grzewczych ?

2. czy dodawać do tego samego mocnego precla nie zmieniając tekstu ale zmieniając tylko link na inny ?

3. Czy skopiować taki mój artykuł i wstawić go na np. 10 innych precli ?

4. czy jakimś innym sposobem wstawia się aby uzyskać po 2 miesiącach np200 linków

Po pierwsze, żadnego kopiowania artykułów.

Proponowałbym wstawianie do róznych precli, ewentualnie do jednego precla kilka artykulow ale na rozne anchory.

Zaloz podstrone z nazwa "kable grzewcze" i ta podstrone linkuj tymze anchorem w tekstach zmieniajac go troche i odmieniajac czasem. Np "dzieci zbilem kablem grzewczym" "w szafie mam duzo kabli grzewczych" no i nie zapominaj o podlinkowaniu innych podstron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności