Skocz do zawartości

Maile od onet kontekst

luman

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry

Pragniemy poinformować, iż na Pańskim koncie OnetKontekst system zerejestrował sztuczne zawyżanie liczby kliknięć w boksy. Prosimy o zaprzestanie takich praktyk, polegających na klikaniu w boksy na własnej stronie. W przeciwnym wypadku będziemy zmuszeni wstrzymać wyświetlanie boksów rekalmowych na Pana stronie www.

Pozdrawiamy

Redakcja Serwisu OnetKontekst

https:// kontekst.onet.pl

taaaaaaaa tylko ja ściągnąłem to ścierwo po kilku dniach, a od tamtego czasu minął na pewno ponad miesiąc :D

Moim zdaniem to spam w białym fartuchu :D ew. błąd systemu ale w to szczerze wątpie.

Pozdrawiam

Ta i literówka

rekalmowych

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

• 1 rok później...

Mam pytanko, jeżeli przestali u mnie wyświetlać reklamy za sztuczne klikanie to jestem spalony już na całe życie, czy za jakiś czas znowy próbować ?

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Hehe, no powiem Wam ze podpialem kapamie do onet boxow i mam bounce rate 95%, sredni pv 1.25 na usera i czas na stronie 8 minut. Z ich kampani kontekstowych. Wylacyzlem w cholerae bo jak koles co oglada 1 strone ma siedziec na niej 8 minut i to generalnie o ... 4 w nocy?

Syfny system i starata kasy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności