Skocz do zawartości

presell pages z grupona?

soulz

Rekomendowane odpowiedzi

3. Na każdej stronie będzie 5 unikalnych tekstów / wysokiej jakości i odpowiedniej długości dzięki używaniu właściwych synonimów

Wszystko zależy od tego punktu. Jeśli napiszą 5 tekstów z synonimami i wywalą je na wszystkie precelki, to trochę kiepsko. Na pewo usługa nie jest warta 3440 zł, prędzej 344.

sprzedaż nie idzie na allegro to lecą z gruponem (Frupi.pl).. z prawa jestem noga ale wydaje mi się że łamaniem jest to że coś sprzedaje się niby z 90% rabatem gdzie normalnie można kupić to w takiej samej cenie ( ten sam sprzedawca ) czyż nie??

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Z tego co wiem jest to karalne, na przykład sklepy mogą dostać nieźle po kasie jeśli przekreślą cenę wyciągniętą z (|) i dadzą niższą (która w rzeczywistości jest taka sama co zwykle).

Wszystko zależy od tego punktu. Jeśli napiszą 5 tekstów z synonimami i wywalą je na wszystkie precelki, to trochę kiepsko...
sprzedaż nie idzie na allegro to lecą z gruponem (Frupi.pl)...

Jeżeli takiej jakości mają być te teksty, jak opis aukcji, to wartość usługi faktycznie powinna stanowić 90 %... ale kwoty 365 zł ----> "Przebieg tranzakcji:"

:)

spacer.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności