Skocz do zawartości

Co będize lepsze odzielny blog czy zakładka w sklepie internetowym?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak się połączy wszystkie wasze wskazówki razem do kupy to może uda mi się wymyślić coś sensownego czyli postawić bloga z poradami na temat branży.

Można do tego wszystkiego co wyżej opisaliście dodać reklamy banerowe sklepu na blogu, z pewnością zwiększą ruch.

A co do umieszczania linków w tekstach można to zrobić w taki sposób żeby nie raziły i nie zniechęcały jak ktoś to wyżej opisał. Tu akurat wiem co zrobić, wystarczy przejrzeć parę blogów o copywriting'u :P

Chodziło mi właśnie o efekt w postaci pozycjonowania się bloga i strony na wzajem, oraz zdobycie ruchu z owego serwsiu.

CZyli stawiam bloga na oddzielnej domenie ale np z innym rozszerzeniem przykładowo materialytkaniny.info .biz itp itd

Chyba będzie w porządku?

Dzięki za wszystkie wskazówki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności