Skocz do zawartości

eshop.fincom.pl - Katalog sklepów internetowych

ebsand

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Założyłem katalog sklepów internetowych. To jest absolutny jego początek, ale może ktoś się skusi dodać do niego jakieś wpisy.

Zacząłem linkować stronę główną. Po jakimś miesiącu jak znajdę czas linkowane będą kategorie i podkategorie. Pójdzie na to wszystko co jest linkiem stałym, jaki jestem w stanie zdobyć, te lepsze i te gorsze:) Ale oczywiście nie w ciągu jednego tygodnia. Bo nie mam tyle czasu :lol2:

Od dodawania wpisów może Was odstraszyć punkt regulaminu, mówiący o budowie tytułów dodawanych sklepów. To znaczy nie może to być sam anchor, tylko musi być na początku nazwa sklepu. No ale trudno. Chcę mieć taki katalog i tyle B)

Opis sklepu musi być składny i unikalny.

Do zmiany jest jeszcze sporo rzeczy, ale to będę robił sukcesywnie.

Proszę o Wasze uwagi.

Tutaj 3 kody VIP (bo mimo, że katalog darmowy to jest tam coś takiego jak kod VIP - chyba to lepsze niż zwykły:) )

fincom1

fincom2

fincom3

SEO, SEO i SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności