Skocz do zawartości

[Kraków] Charatamy dzisiaj wieczorem wódeczkę

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

GASH.

NIE mogę spać. :)

Krupek, jak to się stało że jesteś zalogowany jako ja? :D

Amaretto Marty nikt nie wypił. Wypiliśmy moją wódkę i jak już spałeś, to dokończyliśmy gin Tomka. Jakoś późno to w ogóle się wszystko skończyło (do picia) i faktycznie mogłem przynieść dwie. Jedna jeszcze czeka w barku. :P

To dobrze że żyjecie. :)

Pozdrawiam, J.

z ryb głębinowych? :P

Bezpośrednie spalanie czy chcecie je doić?

Ewentualnie jakby tak przyczepić rybę sznurkiem, żeby nie mogła płynąć, zasuwałaby płetwami , taka plantacja ryb głębinowych z powodzeniem przyspieszyłaby Golfsztrom! Jesteście genialni :D

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Krupek, jak to się stało że jesteś zalogowany jako ja?

a jak to sie stalo ze obudzilem sie w samochodzie, za kółkiem, w Moskwie i na dodatek w damskich ciuchach ? :D

Kava - cierpliwosci - wszystko w swoim czasie :P

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

niegrzeczni chłopcy :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

i takim to sposobem forum pozycjonowania przekształci się w forum o charataniu dla niegrzecznych dziewczynek i chłopców :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

z ryb głębinowych? ;)

Bezpośrednie spalanie czy chcecie je doić?

Chyba kiedyś jakiś film oglądałem o rybach głębinowych, które mają światełka lub coś w tym stylu. Albo nawet prąd wytwarzają... już nie pamiętam dokładnie...

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Przeczytałem cały wasz temat i... zachciało mi się pić! Jutro piątek ale po co czekać do jutra jak można dzisiaj!

A cieszyłem się,że udało mi się nie imprezować od sylwestra(postanowienie noworoczne)... To wszystko przez te wasze posty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności