Skocz do zawartości

DotPay - wymagania formalne

bionic

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do was pytanie odnośnie DotPay.

Jak to jest z wymaganiami formalnymi doczyczącymi umieszczania na stronie pewnych informacji.

Chodzi mi głównie o punkt 1 regulaminu, tzn:

Usługodawca jest zobowiązany do umieszczenia na stronie www, spełniającej rolę Internetowego punktu handlowego, w którym prowadzona jest sprzedaż, następujących informacji:

1. Pełna nazwa, adres siedziby głównej oraz numer NIP firmy.

Czy respektujecie te wymagania?

Zauwazyłem, że większość właścicieli katalogów w których płatności są obsługiwane przez DotPay, nie mają chociażby adresu na stronie katalogu.

Czy wymaganie podania adresu i inny danych (np. cennik, logo DotPay, regulamin sprzedaży itp) dotyczy także osoby prywatne czy wyłącznie firmy?

Musisz je respektować !

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Ja mam inny problem z Dotpay - a nie chcę otwierać nowego tematu.

Założyłem sobie konto i mam aktywne tylko płatności przelewem. Chciałbym do swojego katalogu dodać płatność za pomocą SMS, ale nie mogę, bo nie mam takiej opcji w dotpay. Spotkał się ktoś z tym wcześniej?

Jam jest Zbygniew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności