Skocz do zawartości

wgrywanie wiekszych baz danych

AQQry

Rekomendowane odpowiedzi

hem hem?

wrzuc ta baze na ftpa, napisz do amina gdzie lezy baza, gdzie chcesz ja wrzucic i powinien ci to zrobic.

to tylko kwestia jednego polecenia wie cnie powinien robic problemu. jedynie load mu troche skoczy :aniolek: ale przynajmniej bedzie wiedzial dlaczego ;)

Spakuj gzip-em lub zip-em, wyślij na swój serwer i napisz do admina żeby zaimportował ją, tak jak radzą przedmówcy. U mnie nie było problemu z bazą około 100MB (spakowana miała chyba ze 20MB).

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

jak nie masz dostepu do shella to popros admina. to jest z 5 sekund stukania w klawiere ;)

możesz napisać co wstukać ? , kożystam z krasnal serv pod windowsem, rozumiem trzeba wpisać jakąś komende w konsoli mysql, tylko nie wiem jaką.

foot.gif

Programista PHP / sql www.grzelka.info

jak nie masz dostepu do shella to popros admina. to jest z 5 sekund stukania w klawiere :D

możesz napisać co wstukać ? , kożystam z krasnal serv pod windowsem, rozumiem trzeba wpisać jakąś komende w konsoli mysql, tylko nie wiem jaką.

a nie powiem ci jak to wygląda pod windows bo prawd emowiac nigdy nie uzywalem.

a z pod konsoli wyglada to np. tak:

mysql -u user -p

password: ******

\u jakabaza

\. bazadoimportu.sql

jest kilka sposobow na to samo, lacznie z wykorzystaniem mysqladmina.

wiecej w manualu mysqla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności