Skocz do zawartości

AdSense a bloger

OceanFire

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ostatnio założyłem sobie konto na blogerze, otworzyłem jednego malutkiego bloga, wybrałem szablon i połączyłem z kontem AdSense.

Ku mojemu zdziwieniu reklamy się nie wyświetlały. Wstawiłem więc kod ręcznie ( bezpośrednio w kod strony ) i tym razem zadziałało.

Macie może pojęcie dlaczego tak sie stało ? Fajnie by było rozwiązać ten problem ponieważ za nic nie mogę wstawić reklam między posty.

Pozdrawiam

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

• 2 tygodnie później...

Ostatnio sa jakieś problemy. W blogerze wyświetlam reklamy od kilku lat. Chodzi o to, że google wprowadza jakieś zmiany w blogspotach i wywaliło mi wszystkie kody na kilkunastu blogach na koncie moim i mojej dziewczyny, ponadto pozmieniały się Numery wydawcy na niektórych blogach z numeru mojego na mojej dziewczyny, a jednostki reklamowe w ustawieniach wróciły do domyślnych, a nie tych zaimplementowanych przeze mnie. Tzn. w ustawieniach "Projekt bloga" były dodane elementy AdSense, ale nie wyświetlały się. Musiałem na każdym blogu zakładać je od nowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności