Skocz do zawartości

Skrypt pod listę katalogów Hook

hookes

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale MaxPan ustosunkował byś się do mojej wypowiedzi. Jak możesz oceniać coś, czego nawet nie widziałeś? Zobaczyłeś demo i już wszystko wiesz, że skrypt to lipa? Wytłumacz swoją opinię, jako osoby nie mającej nic wspólnego z tym skryptem, tematem.

Nie uważam, że jestem mądrzejszy od wszystkich. Wręcz przeciwnie, to wygląda jak to ty taki byś był. Wszechwiedzący i wszechmogący.

Bardzo nie lubię jak ktoś robi ze mnie idiotę albo udaje że nie rozumie.

Od jutra zaczynam egzekwować swoje prawa w związku z drugim projektem i to bardzo, ale to bardzo solidnie.

A teraz czas spać... życzę spokojnej nocy i mniejszego parcia na kasę, bo to często się kiepsko kończy... Czy w Rzeszowie nie ma żadnej imprezy SEO? Bo chętnie bym się przejechał... :) Może coś urządzimy? Podobno mają bardzo fajną imprezę w stylu barcamp :)

Widać ze ludzie się nie zmieniają... Nachalna reklama to najgorsze co może być. Dostałem informacje na temat aby dodać produkt na blogu, odpowiedziałem że nie będzie problemu. Za chwile kolejna wiadomość to jak dodasz te narzędzie... Już to gdzieś słyszałem....

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Ok, jak już pisałem pewnemu użytkownikowi seostuff to hookes. To, że start Catkatalogu nie zaliczał się do udanych nie oznacza, że będzie tak zawsze.

Ponadto nie porzuciłem projektu catkatalog i kiedy trzeba coś dodać/poprawić robię to. Można sobie porównać pierwotną a obecną wersje. Zmiany kolosalne.

Oczywiście jeśli ktoś na forum nie darzy mnie sympatią, szacunkiem to nic tego nie zmieni.

Jasne, że i ja nie jestem bez winy - spam, który kiedyś wysyłałem - zostałem zbanowany i co? I wszyscy myślą, że taki ban to wszystko załatwi. No w sumie taka racja, bo przynajmniej się czegoś nauczyłem.

Rozumiem, dla niektórych mogę być dzieciakiem, który gó***o wie, ale bez przesady, nie zaliczam się chyba do grona takich idiotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności