Skocz do zawartości

[Lista] Zbióry katalogów - multikody

AQQry

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

neon103, ile kosztuje dodanie do wszystkich katalogów? Naliczyłem ich 499. Około 120zł netto jak dobrze liczę?

---------------------

do posta poniżej

---------------------

KNS - wiem, widzę - tylko głośno myślę, czy właściciel ma jakieś paru % rabaty przy zakupie kodów do wszystkich 499 katalogów, tzw. 1 multikod. :)

Może i ja wtrącę swoje trzy grosze:

sprzedam wpis w 160 prywatnych seokatalogach.

Cena 33zł netto. W cenę wliczone są 3 opisy na synonimach po 600-800znaków.

Na koniec raport z linkami.

kontakt gg: 10522133

mail: mariuszskibinski (małpa) gmail.com

Strona z listą katalogów po niedzieli a tymczasem po więcej info zapraszam :D

"Aby dodać stronę do katalogu należy dokonać opłaty wysyłając SMS lub realizując PRZELEW online. Koszt SMSa to 3, 69 PLN z VAT. Koszt przelewu - 2, 44 PLN z VAT Szczegóły płatności podczas procesu dokonywania wpisu."

Fajna cena, świeże katalogi, słabo podlinkowane i ponad 2pln za wpis. Heh, powodzenia :)

Póki co na liście są tylko te, z których skorzystałem. Jak skorzystam z kolejnych (stwierdzę, że cena jest adekwatna do wartości) to dorzucę na listę. :)

Z Twoich możliwe, że skorzystam w niedalekiej przyszłości.

Tak, strona mi spadła o dwie pozycje. Ogólnie jest w top30. ;)

Raczej trzeba poczekać, bo główne armaty (500 katalogów) dałem tydzień temu. Niektóre jeszcze są dodawane (katalogi elto, po 10 dziennie wg. mojego życzenia), a niektóre oczekują na akceptację (katalogi clpik, dodane wczoraj).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności