Skocz do zawartości

[Lista] Zbióry katalogów - multikody

AQQry

Rekomendowane odpowiedzi

Od strony dodawania ręcznego trzeba przyznać, że bardzo łatwo się do nich dodaje. Mają schetayczny rozkład kategorii, trzy linki w tekście, no i w większości brak CAPTCHA - tylko wprowadzenie kodu.

No i od razu wpis pojawia się (bez moderacji), co może być wadą

multikonta

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ostatnio znalazłem takie coś: https://www.katalogi.gamster.pl/

Opłaca się? Kto w ogóle zarządza tą grupą? ;)

Przyznaje się :P

Grupa jeszcze nie skończona stąd promocyjna cena na multikod ;)

Pozostało mi jeszcze zmienić templatki w części katalogów oraz wprowadzić drobne zmiany w konfiguracji.

Obecnie na liście są 102 katalogi (będzie około 110). Katalogi stoją na 80 różnych adresach IP różniących się conajmniej klasą C. Docelowo każdy katalog będzie miał IP z innej klasy C.

Zainteresowanych zapraszam na PW lub gg 6157716

Ostatnio znalazłem takie coś: https://www.katalogi.gamster.pl/

Opłaca się? Kto w ogóle zarządza tą grupą? ;)

Przyznaje się :P

Grupa jeszcze nie skończona stąd promocyjna cena na multikod ;)

Pozostało mi jeszcze zmienić templatki w części katalogów oraz wprowadzić drobne zmiany w konfiguracji.

Obecnie na liście są 102 katalogi (będzie około 110). Katalogi stoją na 80 różnych adresach IP różniących się conajmniej klasą C. Docelowo każdy katalog będzie miał IP z innej klasy C.

Zainteresowanych zapraszam na PW lub gg 6157716

Czy można dodawać linki w tekście?

multikonta

Kupiłem przed chwilą jeden multikod, tak z ciekawości. Kupiłbym więcej, gdyby można było dodawać linki i gdyby było mniej linków wychodzących. Teraz jest 15 z każdej strony!

Linki w treści będą niebawem. To właśnie jedna z opcji o którą upomina się wiele osób :D

Linki wychodzące zostały usunięte. Templatka zamiast linków do wpisów wyświetlała linki bezpośrednie do dodanych stron.

Za 1 link po 500 znakach nikt się chyba nie obrazi ;-)

Własnie są osoby ktore się obrażają :D

Są dwie skrajne opinie. Zezwalanie na dodatkowe linki w treści to robienie z katalogu precla i farmy linków. Natomiast cześć osób uważa, że brak linka/linków w treści to marnowanie mocy katalogu.

To już zależy od Twojej polityki, u większości można dodać link. Chociaż nie ukrywam, iż sam katalogi, które nie dają takiej możliwości odbieram za "porządniejsze". Jakoś tak to na psychikę wpływa, przez to zbliżanie się do precla. W niektórych katalogach od 300 znaków dodać można 3 linki ;D

Jeśli już dawać link, to wg mnie powyżej jakiejś większej ilości znaków.

Jam jest Zbygniew.

To już zależy od Twojej polityki, u większości można dodać link. Chociaż nie ukrywam, iż sam katalogi, które nie dają takiej możliwości odbieram za "porządniejsze". Jakoś tak to na psychikę wpływa, przez to zbliżanie się do precla. W niektórych katalogach od 300 znaków dodać można 3 linki ;D

Jeśli już dawać link, to wg mnie powyżej jakiejś większej ilości znaków.

Jeden link w moich katalogach jest już praktycznie przesądzony. Początkowo nie miałem takich planów ale większość potencjalnych klientów tego oczekuje, więc nie mam zbyt dużego wyboru.

Wymaganie zbyt dużej ilości znaków w opisie też może nie wyjść na dobre. Jedna z dodawarek aby podnieść skuteczność dodanych wpisow duplikuje opis w przypadku kiedy jest on krótszy niż wymaga tego katalog.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności