Skocz do zawartości

"Moc" profili forumowych a PR ich domen

MaTiiX

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważcie że jeśli temat założony jest zgodny z tematyką forum i w dobrym dziale, to zostaje, nawet jak wstawia to bot.

Kto wie ile tam botów pracuje w dziale Przedstaw Się :(

Witając każdego nowego można nabić sobie ilość postów i być debeściakiem na forum

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niestety, ale jakoś nie ufam opiniom wydawanym na forum. Każdy pozycjoner musi sam przetestować, a dopiero później wysnuwać wnioski.

Do autora tematu mam takie pytanie. Wydając pieniądze na testy, będziesz się dzielił nią ze wszystkimi których spotkasz i zapytają się "a jak moc takich linków" ?

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

nic nie dają, tzn. malutko bardzo, niewspółmiernie do kosztów.

Dają bardzo wiele, dodane ręcznie choćby do kilkunastu blogów. Przynajmniej na jednej z platform o której wiem, ale nie powiem, która to...

Po edycji: I jest na 99% pewne że komentarze nie zostaną usunięte, nawet jeżeli link - nick będzie np. jako "pozycjonowanie" albo "tanie kredyty"...

I co Wy na to? Szukajcie a znajdziecie.

Witając każdego nowego można nabić sobie ilość postów i być debeściakiem na forum

Z tego co wiem posty z działu powitania nie są naliczane ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności