Skocz do zawartości

[SPRZEDAM] Świeżutka lista precli także do automatów oraz Guestbooki PR 5-1

Darq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

od wydania ostatniej listy minął miesiąc więc czas na aktualizację a możecie mi wierzyć - sytuacja z preclami zmienia się na bieżąco :)

Lista z zeszłego miesiąca liczyła dokładnie 3146 pozycji - lista z tego miesiąca liczy dokładnie 3028 pozycji.

Lista została odsiana z mojej bazy liczącej dokładnie 12428 rekordów więc jak sami widzicie, średnio tylko co czwarty precel z bazy publicznej

nadaje się do dodania w nim wpisu aby była jakakolwiek szansa na zaindeksowanie. Wychodzi na to, że nie mając dobrej listy marnujemy

75% artykułów, które wysyłamy do precli :)

Co więcej, po porównaniu obu list (zeszłomiesięcznej i obecnej) okazało się, iż pokrywa się tylko 940 rekordów czyli rotacja w preclach

jest ogromna.

Wszystkie precle zostały sprawdzone w dniu dzisiejszym pod kontem zaindeksowania i każdy z nich ma site.

Nie ma tam precli zbanowanych czy niedostępnych - każdy zwracał http200. Nie ma żadnych duplikatów.

Cena listy się nie zmienia i dalej wynosi tylko 20zł

Tradycyjnie możliwa płatność przez Paypal oraz przez szybkie przelewy online 'Transferuj' - linki podam na końcu wiadomości.

Jedyna zmiana to ograniczona liczba list do sprzedania - TYLKO 15 SZTUK ZOSTAŁO 9 SZTUK

Bardzo proszę nie dzielić się zakupionymi listami i zachować je dla siebie, to wszyscy na tym skorzystamy.

-------------------------------

Mam też dość ciekawą listę ksiąg gości, do których można wcisnąć swój link.

Indeksacja również została sprawdzona dzisiaj tak samo jak PageRank. Znajduje się tam 451 ksiąg gości od PR5 do PR1

Z tego co widziałem, to jest tam trochę stron .edu ale nie liczyłem tego dokładnie.

Nie sprawdzałem ile z tych ksiąg jest nofollow, nie daję gwarancji że uda się dodać wpis do wszystkich.

Niektóre są zagraniczne a niektóre Polskie.

Daję gwarancję tylko na to, że wszystkie dzisiaj są w indeksie i mają Page Rank

Kilka tygodni temu ja sam dodałem wpis do przynajmniej 100 z tych ksiąg z najwyższym PR jednak teraz nie mam czasu, żeby sprawdzać je

ręcznie, stąd tak niska cena.

CENA 10zł - TYLKO 15 SZTUK ZOSTAŁO 10 SZTUK

Płatność przez Paypal lub szybkie przelewy online 'Transferuj'

Sprzedaję tylko 15 sztuk, bo jakby kupiło kilkadziesiąt osób i zaczęło spamować, to nic by nie było z tego interesu :)

Tak samo jak w przypadku listy precli - bardzo proszę nie dzielić się tym spisem - kto pierwszy ten lepszy!

Podsumowanie oraz linki do szybkich płatności 'Transferuj'

- Lista precli: 20zł ZAPŁAĆ ZA LISTĘ PRECLI!

- Lista ksiąg gości: 10zł ZAPŁAĆ ZA LISTĘ KSIĄG GOŚCI!

- Obie listy: 30zł ZAPŁAĆ ZA OBIE LISTY!

e-mail do Paypal: dgancarz@wp.pl

Listy w 99% przypadków wysyłane są w przeciągu kilkunastu minut.

Wystawiam faktury VAT

W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać na PM lub na e-mail podany powyżej.

Pozdrawiam,

Dariusz Gancarz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności