Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Przydałaby się możliwość wyboru kategorii linków które będą się wyświetlały, np +18 czy też nie, dodatkowo oczywiście wybór linków łamiących i nie łamiących prawa RP jeśli taka konieczność zachodzi (bukmacherka i reszta).

Czy w tym temacie się coś zmieni?

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

@user12

1. Nie, nie ma możliwości wypłaty środków na zagraniczny rachunek bankowy.

2. Pierwotnie wypełnione dane w Profilu uważane są przez System za prawidłowe i podając je Użytkownik jest o tym informowany. Jeśli jednak wystąpiły jakieś poważne problemy, prosimy napisać na support@seopilot.pl - każdy przypadek będzie indywidualnie rozpatrzony.

3. Co się tyczy umieszczenia linków - System automatycznie wybiera optymalną współzależność strony linkowanej i linkujące, przy czym kategoria jest tylko jednym z wielu kryteriów tego doboru.

@seead

Tak, SiteRank ma skalę 1-10.

@nowy26

Nie należy się o to martwić. Na początku każdego miesiąca w Twoim Profilu Użytkownika będziesz mógł automatycznie wygenerować potrzeby dokument (rachunek lub fakturę) i niczego sam nie będziesz musiał robić.

@vortex, Ludi

Dany problem samoistnie rozwiąże się, gdy tylko zostanie wprowadzony mechanizm tworzenia czarnej listy.

Edytowane przez seopilot

Wpłaciliśmy testowo na 2 konta po 50 zł z KK i na kontach pojawiło się po 100 :]

Stąd pytanie, czy jest jakaś promocja że podwajacie budżet, czy też coś się skopało i podwoiłem budżet?

Rzecz się powtórzyła na drugim koncie, stąd wykluczam mój błąd, a w systemie nic o promocji nie wyczytałem :>

BTW - czarną listę uprzejmie poprosimy też dla "reklamodawców", to Wam da też info jakie serwisy nam - pozycjonerom - nie odpowiadają (gdy np. jakaś witryna u wielu osób wpadnie do czarnej listy).

Szukaj mnie tutaj: Asante

@seopilot

Czy można wykorzystać środki z konta wydawcy na pozycjonowanie? uruchomiłem kampanię płatną i nie działa, a mam srodki za dodane serwisy.

Środki za dodane serwisy są zwalniane po 3 miesiącach od dodania serwisu i wtedy można je wypłacić. Takiego przynajmniej maila dostałem od seopilot. Przypuszczam, że dopiero wtedy możesz ich użyć.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Co wpisać przy uzupełnianiu konta w rubryce: VAT-EU - tak w ogóle chyba powinno być VAT-UE.

W każdym razie, nie wiem co tam wpisać.

Jestem na VAT i wypełniałem we wniosku o nip UE

Edytowane przez fanta001

Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl

@radd26

Tak, oczywiście, środki zarobione w Systemie jako Wydawca, można wykorzystać na pozycjonowanie. Ale należy tu wziąć pod uwagę, co trafnie skomentował martinewg, że nie wchodzi tu kwota, która była naliczona jako bonus za wysoki PR. Daną kwotę można wypłacić/wykorzystać po 3 miesiącach pozostawania w Systemie.

czy osoba fizyczna niebędąca polskim rezydentem lub zagraniczna spółka nie posiadająca w Polsce przedstawicielstwa ani oddziału, ale posiadająca rachunek bankowy w polskim banku, może brać udział w systemie jako wydawca i wypłacać zgromadzone na koncie wydawcy środki

czy wypłaty można dokonać na dowolny polski rachunek bankowy, czy tylko na rachunki banków wyszczególnionych poprzez płatności dotpay

Niestety mam problem z zainstalowaniem systemu na forumy myBB. Bo w trybie testowym próbuje pobrać dane, które są dla zwykłego trybu.

Całość jest zainstalowana poprawnie, bo w kodzie strony widać informacje o tym, że działą w trybie testowym, niestety zamiast załadować testowy banner, zgłasza błąd z powodu braku kodu reklam. Czy może ktoś z Was miał podobnie?

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

Pozycjoner:

1. Dodaję projekt z adresem (adres + podstrona)

2. Dodaję frazę - system generuje propozycje fraz totalnie bez sensu (trochę to poprawcie)

3. Poprawiam na swoją frazę i zatwierdzam

4. System podaje mi 20 linków i koszt 10PLN oraz / jako stronę docelową. Po co więc podawałem podstronę w pkt 1 (do poprawy)

5. Poprawiam link na wlaściwy i zmieniam kwotę na 8PLN (bo tyle chcę zaplacic) - system przyjmuje ale zaraz zmienia na 10PLN (do poprawy)

Pytanie:

1. Czy serwis będzie faktycznie trzymał się limitów budżetowych (10PLN miesięcznie to 10PLn miesięcznie)

2. Czy można wstawić gdzieś dzienny koszt frazy a nei tylko przyrostowy?

@fanta001

Można i tak, i tak. EU - European Union, UE - Unia Europejska.

VAT-EU jest to numer NIP poprzedzony literami PL, np: PL 123-234-45-67. Jest to numer dla celów handlu wewnątrzwspólnotowego, tzn. europejski numer NIP. Otrzymać go może każda firma, nie ważne czy jest czynnym płatnikiem podatku VAT w Polsce czy też nie. Aby uzysakć VAT-EU, należy złożyć we właściwym Urzędzie Skarbowym wniosek VAT-R.

@Nomadowy

Wyślij proszę na PW ID Projektu.

Masz możliwość dodać swoje frazy i sam wybrać optymalne strony docelowe.

Na etapie dodawania Projektu należy ukazać tylko adres strony głównej. Dopiero później określasz stronę docelową. Dlatego też w Twoim przypadku zaistniała taka sytuacja.

Specyzuj proszę p. 4, ponieważ System nie podaje żadnej informacji odnośnie linków na tym etapie dodawania Projektu.

Odpowiadając na Twoje pytania:

1. Oczywiście. System będzie się trzymał limitów budżetowych. Ale należy tu wziąć także pod uwagę przypadki, kiedy nie będzie możliwości zakupu ostaniego linku dokładnie w takiej cenie, która została po zakupie linków. W związku z tym, zakup będzie na sumę trochę mniejszą lub trochę większą niż ukazany budżet (nie ma możliwości "pokrojenia" linku;) )

2. Dzienny koszt frazy można bardzo łatwo wyliczyć samemu dzieląc miesięczny na 30.

@user12

Tak, osoba fizyczna nie będąca polskim rezydentem lub zagraniczna spółka nie posiadająca w Polsce przedstawicielstwa ani oddziału, ale posiadająca rachunek bankowy w polskim banku, może brać udział w systemie jako wydawca i wypłacać zgromadzone na koncie wydawcy środki jeśli jest z państwa należącego do UE.

Wypłaty można dokonać na rachunek w dowolnym polskim banku.

Edytowane przez seopilot