Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Po nieudanej próbie dodania kolejnych stron muszę stwierdzić, że system stał się bardziej wymagający, zostały bowiem odrzucone strony, które w większości (przynajmniej moim zdaniem) były lepsze od tych, które wcześniej podpinałem.

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Czy ktoś się spotkał z takim błędem:

Parse error: syntax error, unexpected T_STATIC, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /homez.131/sentencj/www/bdb4dae71d8b31480f5c8006c0751311/SeoPilotClient.php on line 7

Mam to samo, a z WordPressa nie korzystam...

Czekam, czekam... I chyba żadnej opinii od pozycjonerów. Oczywiście że tu zgłaszają się z problemami, a jest ich najwięcej u wydawców. Czy to za mało czasu minęło, żeby zobaczyć jakieś wyniki?

P.S. nie chcę sam próbować. nawet i bez opłaty

Edytowane przez oler1

Samemu nei chcesz próbować, a uwierzysz komuś na słowo? Nie będę Ci mówił czy jest dobry, czy nie, ale rzuce kilka faktów, a sam sobie wyciągnij wnioski. Do systemu przyjmowane są wartościowe strony. Przeglądając gdzie nasze linki się wyświetlają zobaczysz wiele popularnych serwisów dla ludzi z wysokich pozycji w Google. PR strony głównej z przedziału 3-5 to normalne. Podstrony na jakich się wyświetlają linki 0-3.

Minusami tego systemu jest to, że muszę zdać się na algolytrm systemu który wybiera gdzie się mają moje linki wyświetlać (moge jedynie je usuwać jak mi coś nie pasuje), oraz kompletnie nie ma informacji na temat tego ile dany link kosztuje. Obrazowo mówiąc chodzi o to, że przeznaczam pewną kwote na frazę, dostaje jakieś linki i nie wiem czy dana kwota została juz wykorzystana i czy jeśli chce więcej, to musze ją zwiększyć, czy dać czas systemowi i linków przybędzie. Fakt faktem z tego co zauważyłem za taką samą kwotę w seopilocie idzie otrzymać więcej linków, niż w podobnym systemie dostępnym na rynku. Tyle, że mamy nad nimi małą władzę.

Samemu nei chcesz próbować, a uwierzysz komuś na słowo?

Nie na słowo, tylko na jakieś screeny

Nie chodzi mi nawet o wartość poszczególnego linku, ile czy na jakiej stronie umieszczane, tylko o wynik w wyszukiwarce. Jeżeli za jakąś określoną kwotę jestem na widocznej pozycji, to spokojnie.

Dziękuję za odpowiedź

@Drodzy Użytkownicy!

Mamy przyjemność poinformować, że wzbogaciliśmy System SeoPilot.pl o funkcję automatycznej generacji Rachunków i Faktur.

Już od dzisiaj, przy pomocy tylko jednego kliknięcia, bez straty czasu na zbędne formalności, błyskawicznie wygenerujesz Fakturę lub Rachunek dla SEOPILOT LTD, a także otrzymasz potrzebne Ci dokumenty.

Funkcja generowania dokumentów dostępna jest w Twoim Profilu Użytkownika.
O szczegółach możesz przeczytać

https://www.seopilot.pl/news/news43.html

.

Uwaga! Każdy Użytkownik, który chce korzystać z funkcji automatycznej generacji dokumentów, proszony jest o wybranie w swoim Profilu Użytkownika aktualnego dla siebie rodzaju podmiotu, wypełnienie wszystkich pól i wysłanie Profilu ze zmianami na weryfikację.

Mamy nadzieję, że funkcja automatycznej generacji dokumentów sprawi, że korzystanie z Systemu SeoPilot.pl będzie jeszcze bardziej przyjazne i wygodne dla naszych Użytkowników.

SeoPilot.pl ceni swoich Użytkowników i troszczy się o nich!

Edytowane przez MaxPan

Witam,

Klikając w link "Rozpocząć pracę w Systemie" nie zauważam żadnej reakcji systemu mówiącej o tym, że stawka została przeze mnie zaakaceptowana. Kiedy serwis przejdzie w status "OK"?

@serwisant, Klikając na link "Rozpocząć pracę w Systemie" serwis powinien odrazu przejść w status "OK". Proszę spróbować jeszcze raz i odpisać na forum o rezultacie, jeśli to nie kłopot.

Edytowane przez seopilot

Witam,

Klikając w link "Rozpocząć pracę w Systemie" nie zauważam żadnej reakcji systemu mówiącej o tym, że stawka została przeze mnie zaakaceptowana. Kiedy serwis przejdzie w status "OK"?

Przyłączam się do pytania, u siebie również mam taką sama sytuacje (Brak zmiany statusu witryny)...

Edit : Właśnie wskoczyło OK, bez odbioru!

Edytowane przez Xen

Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL

Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski

Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach.

Jak długo trwa "Sprawdzanie wydajności kodu"?

Od 2-3 dni jeden z naszych serwisów ma taki status. Linki się wyświetlają a $$ brak :)

@apoyo, Sprawdzanie wydajności kodu trwa zwykle do 48 godzin, jeśli proces się przedłuża, proszę o kontakt z Działem Pomocy.

Edytowane przez seopilot

Jeśli chodzi o wystawianie rachunku: datę podać dzisiejszą?

@nowy26

Nie, data nie powinna być późniejsza, niż data pierwszej wypłaty. Jeśli było kilka wypłat, np. 5, 10 i 15 lutego, to na rachunku/fakturze powinieneś ukazać datę sprzed 5 lutego lub najpóźniej 5 luty.

Edytowane przez seopilot

Zaktualizował ktoś profil?

Zaznaczam:

Osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą, nie będąca podatnikiem VAT-EU

Nie mam jednak widocznego pola, w którym można by podać NIP i gdy klikam: Zapisz pojawia się komunikat

Nie podałeś lub podałeś nieprawidłowy NIP

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.