Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

No nie była na danej pozycji bo skakała nawet na 290+ i wydawało się że jest okej ale teraz ewidentnie troszkę skoczy aby za chwile wrócić na tą pozycję co była.

Wynik majesticseo.

4,165 jeszcze 24 listopada

3,410 jeszcze 25 listopada

2,405 26 listopada

1,784 27 listopada

1,553 Dzisiaj

To są działania seopilota.

Edytowane przez krzysiekmat

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Tak z ciekawości czy promocja darmowego okresu pozycjonowania jest jeszcze aktualna?

Ja pozycjonuję od dwóch miesięcy (tryb automatyczny) i jestem bardzo zadowolony z efektów. Nie zwracałem uwagi na przetasowania linków, strona pozycjonowana jest tylko przez SeoPilot i jak na razie jest ok.

Zawsze pewne analizy sportowe. O tym czym są pożyczki społecznościowe i czy warto z nich korzystać.

Tak z ciekawości czy promocja darmowego okresu pozycjonowania jest jeszcze aktualna?

Ja pozycjonuję od dwóch miesięcy (tryb automatyczny) i jestem bardzo zadowolony z efektów. Nie zwracałem uwagi na przetasowania linków, strona pozycjonowana jest tylko przez SeoPilot i jak na razie jest ok.

Już nie, widocznie mają dosyć rozdawania linkow za darmo lub wkoncu kapneli się ze co niektorzy go naduzywali.

Nie patrzmy wstecz ze złością ani wprzód ze strachem, ale świadomie dookoła

James Thurber

Pozytywna Polityka

Czytajcie dalej artykuły i porady na PiO to daleko zajedziecie.... Bez WŁASNYCH testów i własnego wkładu pracy możecie zapomnieć o pozycjonowaniu.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W tym artykule człek odradza Seopilot, ciekawe dlaczego

https://antyweb.pl/cz...c-seo-schematy/

Jak ktoś trafnie zauważył, Antyweb to jedno z ostatnich miejsc gdzie można by się spodziewać czegoś poważnego o SEO. Nie powiem, ceniłem ten blog jak Grzegorz sam go prowadził, ale ostatnio nic tam ciekawego nie znajduję, za dużo "pierdół". Przepraszam za taki offtop :)

Edytowane przez michumasz

Szanowni Użytkownicy,

aby jeszcze zwiększyć skuteczność naszego Systemu, wprowadziliśmy dla serwisów Wydawców nowy status: “Błąd rozmieszczenia linków”.

Serwis Wydawcy zostaje przeniesiony w status “Błąd rozmieszczenia linków” w sytuacji, gdy System wykryje brak obecności ponad 10% rozmieszczonych linków.

Najczęstszymi przyczynami wystąpienia tego błędu są:

1. Niedostępność serwisu - należy przywrócić prawidłowe działanie strony.

2. Błędna instalacja kodu lub brak kodu na stronach serwisu. Należy sprawdzić, czy kod został poprawnie zainstalowany, oraz czy została użyta najnowsza wersja kodu.

3. Strony serwisu lub linki zostały zablokowane dla indeksacji przez roboty wyszukiwarek. Wszystkie strony należy udostępnić dla indeksacji.

4. Serwis używa funkcji cachowania i czas odnowienia jest zbyt długi. Zalecamy ustawić czas ważności cache w taki sposób, aby odnawianie cache’u dokonywało się przynajmniej raz na 3 godziny.

5. IP naszego robota jest zablokowany i nie otrzymuje odpowiedzi na wysyłane żądania. W takiej sytuacji należy dodać nasz IP 188.127.246.50 do białej listy adresów dozwolonych.

6. Błędna instalacja kodu lub brak kodu na stronach serwisu. Należy sprawdzić, czy kod został poprawnie zainstalowany, oraz czy została użyta najnowsza wersja kodu.

Serwis automatycznie powróci w status OK, gdy tylko przyczyna błędu zostanie usunięta. Jeżeli żadne z wymienionych wyżej działań nie przyniesie skutku, lub potrzebna jest pomoc z naszej strony, prosimy o kontakt z Działem Pomocy.

Życzymy owocnej pracy w Systemie!

Edytowane przez SeoPilot.pl

Ja życzę owocnego rozwoju systemu! Dzisiaj wycofuję kolejną stronę po ponownej zmianie stawki.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja sugeruję dodanie do raportów o podwyższeniu / obniżeniu stawki przyczyn obniżenia. Nie jest tu mowa o żadnych ogólnikach. Dajcie więcej informacji, np.

Stawka twojej strony uległa zmniejszeniu, bo przestała nam się podobać / PR zmalał / BL są kiepskiej jakości / ALEXA jest mniejsze.

To tak ze strony wydawcy. Jeżeli chodzi o reklamodawcę to jest on ściśle związany z wydawcą. Jeżeli nie chcecie robić rotacyjnego systemu, zastanówcie się nad polepszeniem sytuacji wydawców, bo wiele osób - także w tym temacie - się skarży. A opcja, którą wprowadziliście jest bardziej dla Was, niż wydawców.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

A ja poproszę o odpowiedź w sprawie uwalenia strony i filtra przez wasze usuwanie linków i późniejsze ładowanie po 50szt. Bo jakoś suport zamilkł ?.

O kolejny mail od SP - kolejny serwis dostaje 1/3 stawki. Chyba im pomogę i od razu wszystkie usunę.

No i znów wytną połowę linków już dodanych i strona wyleci całkowicie z indeksu przez te ich wymianę serwisów.

@TeGry.pl Przecież to widać i nieda się ukryć że to system rotacyjny.

I tutaj trzeba dodać iż ta rotacja odbywa się bez ładu i składu. Mają gdzieś ile Ci linków na raz poleci.

10 czy 100 czy 1000 co to za różnica dla nich tylko jedno zero tak pewnie do tego podchodzą

Zaraz zaraz a może uwalają stronę na zlecenie konkurencji bo tak też może być?.

I powiedzą że to naturalna wymiana serwisów które przestały spełniać wymagania systemu.

I wio rotacji ciąg dalszy.

No i znów wytną połowę linków już dodanych i strona wyleci całkowicie z indeksu przez te ich wymianę serwisów.

@TeGry.pl

Zaraz zaraz a może uwalają stronę na zlecenie konkurencji bo tak też może być?.

I powiedzą że to naturalna wymiana serwisów które przestały spełniać wymagania systemu.

I wio rotacji ciąg dalszy.

I to też może być mozliwe.

Ale numer!

Dostałem odpowiedź dokładnie 13:33

Jak już wspominaliśmy, System w Trybie Automatycznym zakupuje linki na podstawie opracowanego przez naszych specjalistów algorytmu. Jeśli jest Pan niezadowolony z działania tego Trybu, zapraszamy Pana do skorzystania z naszych Trybów Ręcznego i Półautomatycznego, w którym ma Pan całkowitą kontrolę nad tym, ile, jakich i w jakim tempie linków zakupywać.

System SeoPilot.pl jest narzędziem - źródłem wartościowych linków, natomiast do Użytkownika należy sposób, w jaki narzędzie to zostanie wykorzystane.

Dziękujemy za zgłoszenie!

Z wyrazami szacunku,

Dział Pomocy SeoPilot.pl

Troszkę pogrubiłem tą cześć wypowiedzi.

Moja odpowiedź.

Znaczy się jaki ja mam wpływ na automat?. Znakiem tego w nioskuję po wypowiedzi że system jest niedoskonały i nie nadaje się aby go stosować i brać za to pieniadze?.

Chyba dobrze to rozumie że sprzedajecie coś o czym sami nie wiecie jaki może to przynieść skutek.

Normalnie szok po tych wypowiedziach mam wrażenie że tam niema wcale ludzi?, tylko system został zaprojektowany i stworzony i sam to wszystko prowadzi bo nawet odpowiedzi są jak z automatu.

Zapomniałem dodać iż mowa jest o automatycznym pozycjonowaniu.

Teraz mam zabrać stronę po 74 dniach pozycjonowania bez skutku?. No nie jest skutek tylko odwrotny od zamierzonego.