Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy nowość dla Pozycjonerów :)

Teraz pozycjonowanie może być jeszcze bardziej przystępne smile.png Zapraszamy do wypróbowania nowej funkcji, dzięki której wyszukiwanie miejsc reklamowych będzie jeszcze bardziej precyzyjne!

Oprócz wyszukiwania zaawansowanego (wyszukiwanie wg. parametrów jakości) Pozycjonerzy mogą już dziś skorzystać z wyszukiwania prostego czyli wyszukiwania wg. słów/fraz kluczowych.

Proste wyszukiwanie pozwoli Ci na jeszcze bardziej precyzyjne dopasowanie linków do pozycjonowanych fraz i osiągnąć wysokie pozycje.

Nie zwlekaj! Przetestuj jeszcze dziś i przekonaj się o zaletach nowego wyszukiwania oraz o WYSOKICH korzyściach, które z niego płyną smile.png

https://www.seopilot.pl/news_id102.html?session=keysearch

Dziś po dłuuugim czasie zacząłem ponownie oglądać system, zarówno od strony wydawcy jak i pozycjonera.

Pierwsze co mi się rzuciło w oczy:

- strona wystawiona na giełdę z PR2 strona główna ma cenę domyślną 6.90zł / link

SCREEN:

r6q2.gif

- kupienie linku ze strony głównej PR2 to koszt Od: 18.00 PLN

SCREEN:

wfy3.gif

Cena jest nawet 3 krotnie większa pomiędzy tym co otrzymuje wydawca, a płaci pozycjoner... oliwy do ognia dolewa jeszcze ta informacja.

SCREEN:

gnuv.gif

Bo te 10% prowizji to jest z czego? No chyba, że chodziło - że wydawca otrzymuje 10% i to jest jego prowizja?

• Like 2

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

@Ptaq Dziękujemy za informację. Wykryliśmy już ten błąd i nasi programiści nad nim właśnie pracują. Spokojnie, nie należy doszukiwać się tutaj żadnego "krętactwa" ;) To tylko tymczasowy błąd wyszukiwarki, która nieprawidłowo pokazała zakres cen. Wystarczy kliknąć przycisk Wyszukaj (jest on widoczny na Pana screenie nr 2) i na liście znalezionych linków, możliwych do zakupu, można zobaczyć faktyczne ich ceny. Są tam też linki tańsze niż 18 zł. Niemniej przepraszamy osoby, które zaistniała sytuacja zaniepokoiła bądź wprowadziła w błąd. Zaraz wszystko wróci do normy :)

a kwestię prowizji już wyjaśnialiśmy w poprzednich postach.

Aktualizacja informacji: W trakcie pisania postu błąd został naprawiony :)

Witam

Radzę uważać na linki które są przydzielane w trybie giełda ( dotyczy osób mających serwisy w seopilocie w tym trybie ) ponieważ

system sam ustala sobie ceny nie zważając na ceny które zostały przez was ustalone np.

Podstrona 0 0.22 (propozycja systemu) 0.33 (moja cena ustalona już dawno)

System dziś przydzielił link na tej stronie po cenie 0.23 a żeby było ciekawiej ta strona wogóle nie istnieje na liście stron.

Druga sytuacja kiedyś dodałem serwis do systemu i wcześniej przed dodaniem na indeksację ustaliłem ceny w pierwszej kolejności

I jakie było moje zdziwienie gdy system przydzielił linki na stronach po swoich cenach nie zważając na ceny ustalone przezemnie

oczywiście napisałem do suportu w tej sprawie i po moich ponagleniach po 2 dniach dostałem odpowiedź

Linki zostały dodane przed ustaleniem obecnych cen

( to znaczy się według tego co napisali linki dodali mi na stronach zanim dodałem serwis do systemu parodia ! )

Mam wrażenie że na chwilę obecną siedzi tam sobie człowieczek który niema wcale pojęcia o systemie a posadzili go tam tylko aby pisał

w miarę sensowne odpowiedzi Tak chyba na chwilę obecną wyglada Seopilot

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Czy ten link jest związany z "kamery szpiegowskie" ? Bo mi też dodali dzisiaj link za 0.23.To już druga wpadka, pierwszą było rąbnięcie mnie na ponad 5zł, niby z powodu braku działania mojego serwisu, co było totalną bzdurą, bo problem pojawił się po ponownej indeksacji na dwa dni...

Coś jest nie tak, ludzie kupują linki na podstronach, które nie istnieją w zakładce Lista Stron (chciałbym je wyłączyć ze sprzedaży)

@mateq, Znamy przyczynę, już pracujemy nad rozwiązaniem.

@tol4, nie dodajemy odgórnie żadnych linków, w giełdzie linki są sprzedawane tylko po cenach ustalonych (zaakceptowanych) przez Wydawcę, jeśli pojawiły się wątpliwości odnośnie cen linków, prosimy o kontakt z Działem Pomocy, zbadamy każdy indywidualny przypadek.

A jest jakiś sposób na moderacje linków sprzedanych na giełdzie? Obecnie na nowo dodanej stronie dostałem 3 linki... Nie było by w tym nic złego ale wszystkie 3 prowadzą do sklepu z viagrą... a takich linków nie chce...

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

@Mich@ł odpowiem za seopilota. Jest kółko zębate przy serwisie klikasz i w ustawieniach Profil serwisu masz coś takiego

Ustawienia treści rozmieszczanych linków

Zablokowane kategorie

Redaguj listę stop - słów na czerwono

I tam albo blokujesz kategorie albo dodajesz słowa jakich nie chcesz powinno działać.

Edytowane przez krzysiekmat

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy