Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Zgłosiłem stronę o id 20976 i jest już w moderacji. dlaczego jednak na stronie pokazują się już linki

sprawdzają sobie poprawność instalacji, jak nie przejdzie moderacji to znikną

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Zgłosiłem stronę o id 20976 i jest już w moderacji. dlaczego jednak na stronie pokazują się już linki :) ?

Są to linki umieszczane dla sprawdzenia poprawności rozmieszczenia i wyświetlania, linki już zostały zdjęte, serwis został przyjęty do giełdy.

O to szybciutko, może klienci na linki się pojawią bo na razie pustka :D

Potwierdzamy, wypłaty są wysyłane w ciagu 24, nie licząc dni wolnych od pracy. Pod koniec grudnia i na początku roku ruch zawsze jest mniejszy, stąd mniejsze zainteresowanie, wkrótce zacznie rosnąć.

jak dotąd czekałem max 3 dni na zaksięgowanie przelewu

Dziś zaksięgowane, równo 3 dni od zlecenia wypłaty.

Szczerze mówiąc, to zapomniałem o SP i widząc podwyższone saldo na koncie, przez sekundę serce i zadrżało na myśl "Prolink - a jednak!" :)

Co wy się dziwicie mam u nich stronę w pozycjonowaniu w trybie automatu i przez 5 dni nie dodał automat żadnego linku.

Niestety ale ten system chyba też pada.

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Odpowiedź seopilota

Fraza “jakaś tam trudna fraza” jest pozycjonowana ponad miesiąc, fraza nie weszła w TOP10 wciągu pierwszych 30 dni dlatego też budżet wynosi 42zł, obecnie są rozmieszczone 69 linki na sumę - 119.85 zł. Dlaszy zakup linków nie będzie tak intensywny jak w pierwszym miesiącu. Pozycjonowana fraza jest frazą trudną, dlatego zalecamy przyniesienie jej do trybu ręcznego lub półautomacznego aby zakupić większą ilość linków.

A to ich hasło reklamowe

W TOP 10 za 16 zł ?????

Początkowy Budżet dowolnej frazy kluczowej to tylko 16 PLN, niezależnie od jej konkurencyjności. W pierwszym miesiącu pozycjonowania będziesz płacił jedynie tę sumę - aż do momentu, w którym Twoja fraza kluczowa znajdzie się w TOP10. Za tę symboliczną cenę kupimy dla Ciebie ponad 300 wartościowych linków!

Ludzie coś tutaj chyba jest nie tak zakupiliście w tym czasie 50 linków.

Sami widzicie co się dzieje nic dodać nic ująć

y7j6lebq.png

I co powiecie ? według mnie ewidentnie oszukują.

Za tę symboliczną cenę kupimy dla Ciebie ponad 300 wartościowych linków!

Nigdzie nie widzę tych 300 wartościowych linków ???

Odpowiedź seopilota

"W TOP 10 za 16 zł" - wiele fraz go osiąga za tak niski budżet.
"Za tę symboliczną cenę kupimy dla Ciebie ponad 300 wartościowych linków!" - tak bywa, lecz nie w każdym przypadku, ilość i jakość rozmieszczanych linków zależy od wielu czynników, w tym rodzaju i konkurencyjności słowa kluczowego, autorytetu domeny, pozycji wyjściowej słowa oraz wielu innych parametrów, o tym ile i jakich linków zostanie rozmieszczonych w trybie automatycznym decyduje algorytmy systemu.

Przecież to jest kompletna bzdura! To w jakim przypadku jest zakupywane te 300 linków?

Z tego co napisali wynika że nigdy.

Sami widzicie mi się wydaje że jasno jest napisane

Początkowy Budżet dowolnej frazy kluczowej to tylko 16 PLN, niezależnie od jej konkurencyjności
Za tę symboliczną cenę kupimy dla Ciebie ponad 300 wartościowych linków!

A tutaj masz "TAK BYWA"

"Za tę symboliczną cenę kupimy dla Ciebie ponad 300 wartościowych linków!" - tak bywa

Tylko tego już niema w ofercie

Sami oceńcie jak to bywa

Edytowane przez krzysiekmat

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

• 2 tygodnie później...