Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli dopóki nie przyjdzie mi na maila info od Google z ostrzeżeniem to mogę być spokojny? A co masz na myśli pisząc, że muszę się upewnić czy dostanę tyle co na wycenie? Jeśli mam zaproponowane przez nich np. 70 zł i mam status "Zaakceptuj stawkę" to nie znaczy, że tyle będę dostawał co miesiąc?

W pierwszym miesiącu emisji linku obowiązują następujące zasady dla wydawców:
Jeśli link został wycofany po mniej niż 8 dniach, wydawca otrzymuje wynagrodzenie za tyle dni ile link był w statusie OK, jeśli po 8 dniu, to wydawca otrzymuje za 15 dni, czyli połowę ceny linku, zaś jeśli link został wycofany po 15 dniach to wydawca otrzymuje wynagrodzenie za 30 dni czyli pełną cenę miesięcznej emisji.

gorzej już tego wymyślić nie można było, obserwowałem sobie na stronach od dłuższego czasu zanim napisałem, w ten sposób robicie zachętę żeby przerobić wasz system na system rotacyjny
powinno być na odwrót naliczane

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Witam,

Czy udało się komuś zainstalować seopilot na skrypcie forum phpBB w wersji 3.1 ?

Błąd jaki wyświetla się po zainstalowaniu seopilot na powyższej wersji skryptu:

Illegal use of $_SERVER. You must use the request class or request_var() to access input data. This error message was generated by deactivated_super_global.

W poprzednich wersjach wszystko było OK.

Może macie jakieś rozwiązanie lub pomysł jak zmodyfikować kod seopilot by działał poprawnie?

www.GBritain.net - Polacy w Wielkiej Brytanii

www.RajPrezentow.pl - Prezenty na każdą okazję

www.SklepFM.com - Perfumy, kosmetyki, produkty FM

• 3 tygodnie później...

promo-spring.jpeg

Przyszła wiosna, a wraz z nią promocja w SeoPilot!

Tylko do 7 kwietnia masz szansę na otrzymanie dodatkowego bonusu na pozycjonowanie. Bonus będzie naliczany dla każdej płatności wynoszącej 500 zł lub więcej, w wysokości 10% kwoty doładowanie. W trakcie promocji każdy Użytkownik może dokonać dowolnej ilości doładowań.

Zapraszamy do udziału w promocji!

Nie sądziłem, że obsługa seopilota, która zarządza stawkami jest aż tak świetnie ,,wyedukowana na temat SEO''.

Po przeanalizowaniu serwisu widzimy, że część parametrów serwisu faktycnzie się poprawiła, na przykład [...] . Jednocześnie jednak inne parametry, takie jak ilość stron z PR powyżej 0, znajdują się na takim samym poziomie.

PR jest ciągłym argumentem widzę, ale obniżać stawki, ktoś miał podobne mistrzowskie wywody seopilota?

Edytowane przez Webmax

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Witam wszystkich użytkowników Forum:) Czytam wasze komentarze i wymiany opinii regularnie ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrowac i od razu mam pytanie odnośnie seopilot.

Po jakim czasie widac efekty pozycjonowania za pomoca systemu seopilot? Frazy, które chce wypozycjonować są frazami mało konkurencyjnymi (100 000 do 250 000). Chciałbym poznać waszą opinie ile linków z pr1, 2 należy wykupić by pozycje wzrosly o te kilkanaście miejsc;)