Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Obniżenie stawki to standard na seopilot. Podwyżki nie miałem od kilku lat. Podwyżka następuje jeśli masz dobrą stronę i chcesz zrezygnować z seopilota, wtedy mogą zaoferować wyższą stawkę, wówczas "obiektywna" wycena algorytmu schodzi na drugi plan. Nie bez przyczyny nie można od razu usunąć strony z systemu tylko trzeba czekać aż oni to zrobią żeby mieli możliwość zaoferowania ewentualnie lepszej stawki, jeśli w ogóle

Moje katalog stron: Inbot.pl

• 4 tygodnie później...

Czemu środki, które wam przesłałem z konta spółki nie mogą zostać doliczone do programu partnerskiego tylko muszę je wykorzystać w systemie ? Przecież zostały one zarobione w systemie. A dostałem odpowiedź na maila. 

Cytat

z punktu widzenia księgowości, "Warunki Korzystania" i "Polityka Prywatności"  SeoPilota  nie możemy dane środki  (  X zł. )  które zostały wysłane do nas poprzez zwykły przelew bankowy  dodać do "konta partnerskiego"  ponieważ  dane środki nie zostały zarobione w Systemie SeoPilot.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• 3 tygodnie później...

linki na stronach dodawanych do systemu w ogóle są przyznawane ? Mam stronę od 17 stycznia i jak dotąd nic tam nie zostało przyznane :)
Może mnie ktoś oświecić na jakich zasadach te przyznawanie tam się odbywa ? :)

• 3 tygodnie później...

Korzystałem. Nie polecam.

1000zł na reklamę w SeoPilot nie dało żadnego rezultatu.
600zł na reklamę AdSense z konfiguracją ich "specjalisty" nic nie dało, samodzielnie poprawiłem ich konfigurację i efekty miałem lepsze. Jeśli myślisz o AdSense polecam bez pośredników się reklamować, a przynajmniej omijając SeoPilot.

Natomiast jeśli chodzi o zarabianie to polecam.
Ale wyłącznie dla osób posiadających spory ruch.

Edytowane przez nigraS
  • Like 1

Dnia 23.03.2018 o 17:15, nigraS napisał:

Natomiast jeśli chodzi o zarabianie to polecam.
Ale wyłącznie dla osób posiadających spory ruch.

A jaki to jest mniej więcej spory ruch? Kilka tysięcy miesięcznie, kilkadziesiąt czy może kilkaset? Czy mógłbyś podać jakiś przykład ile można by wyciągnąć mniej więcej przy danym ruchu?

• 1 miesiąc temu...

Z Seopilota znikają środki dostępne do wypłaty. Tłumaczą, że to przez "wykupione usługi", których już dawno nie ma. Nie ma też żadnych informacji o rozchodach w raportach. Po prostu "zjadają" pieniądze i liczą, że wydawca się nie połapie. Teraz czekam na odpowiedź suportu, który trzy pierwsze wiadomości wali z półautomatu, a w kolejnych wali ogólnymi wytłumaczeniami i nie pochyli się nad problemem, bo przecież "nasze systemy są niezawodne". :lol: Oczywiście w piątek nikt ci nie odpowie, bo to już prawie weekend...

6 minut temu, brc napisał:

Z Seopilota znikają środki dostępne do wypłaty. Tłumaczą, że to przez "wykupione usługi", których już dawno nie ma. Nie ma też żadnych informacji o rozchodach w raportach. Po prostu "zjadają" pieniądze i liczą, że wydawca się nie połapie. Teraz czekam na odpowiedź suportu, który trzy pierwsze wiadomości wali z półautomatu, a w kolejnych wali ogólnymi wytłumaczeniami i nie pochyli się nad problemem, bo przecież "nasze systemy są niezawodne". :lol: Oczywiście w piątek nikt ci nie odpowie, bo to już prawie weekend...

Nie siej zamętu. Jak idziesz do lekarza to też wpierniczasz się w kolejkę mówiąc, że to już prawie weekend?

Wątek seopilota istnieje tutaj już prawie 8 lat i jeszcze nikomu nic nie zniknęło.

@Dralik 

Masz stronę w systemie ale jako kto? Wydawca? A jeśli jako wydawca to w jakim trybie? Ile ma podstron?

@up mam 1 jako wydawca dla testów, gdybym widział jakikolwiek sens dodawania stron to bym dodawał, jak narazie mam 0,19 zł za miesiąc, więc raczej konto zostanie uśpione. Ma mało podstron bo 37 ale to nie zmienia faktu, że jeśli strona z 37 podstronami generuje 0,19 zł to że x100 wygeneruje tyle, że zacznie się to kalkulować. Strona z kategorii dietetyka więc też nie jakaś nisza, na którą brakuje chętnych do linkowania. Co do trybu to taki  Giełda-A