Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

@ryu420

Można się z Wami rozliczyć przez niemiecki rachunek z nipem europejskim?

Opracowujemy obecnie szczegółowy zbiór informacji i wskazówek jak należy rozliczać się z Systemem SeoPilot.pl, w którym będą rozpatrzone wszelkie możliwe warianty rozliczeń - osób fizycznych, prawnych, z nipem europejskim i in. Już wkrótce dane kompendium będzie dostępne w naszym serwisie i na pewno o tym poinformujemy.

@rweb

A ja mam takie pytanie. Dlaczego odrzucacie strony z pr 0?

PR to tylko jeden z wielu wskaźników jakości serwisu, a decyzja o tym czy serwis będzie przyjęty do Systemu SeoPilot.pl czy też nie, podejmowana jest na podstawie końcowej oceny szeregu wskaźników i szeregu współzależności między tymi wskaźnikami.

Edytowane przez seopilot

Witam

Proszę mi powiedzieć, niby kod zainstalowany poprawnie. Tzn. na jednej domenie w takiej postaci wszystko działa, na drugiej otrzymuję komunikat

'Błąd aktualizacji informacji

Spróbuj ponownie', czym on może być spowodowany. ?

Pozdrawiam

@Eldoka - polecam pomoc techników z seopilot.pl, mnie rozwiązali problem, trochę zeszło więc być może musisz się uzbroić w cierpliwość :D ale polecam.

@seopilot

@pyzdera

1 lutego startuje Interfejs Pozycjonera[...]

Dziękuje za odpowiedź, wszystko jasne :)

Edytowane przez pyzdera

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

@SeoFrog
Wyślij proszę na PW URL serwisu, z którym wystąpił problem, wyjaśnimy to.

@Drodzy Użytkownicy Systemu SeoPilot.pl
Jeśli raptem pojawią się jakiekolwiek problemy związane np. z dodaniem serwisu, zainstalowaniem kodu i in., piszcie do nas, korzystając z formularza zwrotnego dostępnego po zalogowaniu się w serwisie SeoPilot.pl w zakładce Pomoc

https://seopilot.pl/support/

. To ułatwi nam szybko rozwiązać zaistniały problem.

Edytowane przez MaxPan

@pyzdera

(...) polecam pomoc techników z seopilot.pl, mnie rozwiązali problem, trochę zeszło więc być może musisz się uzbroić w cierpliwość :D ale polecam (...)

Cieszy nas fakt, że mogliśmy pomóc i że wszystko jest już jasne.

Edytowane przez seopilot

Drodzy Użytkownicy! Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Zdajemy sobie sprawę, że każdy odpowie inaczej, a co sądzisz Ty?

Jaka cena za link ze strony z PR 0 =? PLN, PR 1 =? PLN i tak dalej (do PR 7 włącznie)

byłaby dla Ciebie po prostu do przyjęcia, a jaka bardzo interesująca?

Edytowane przez seopilot

Jako statystyk powiem tak. Należało by obliczyć stosunek stron z danym PR do wszystkich stron w systemie. np. PR0 40%, PR1 30%... Gdzie oczywiście suma(PRx)=100%. Zapewne rozkład jest lewostronnie asymetryczny. Teraz trzeba ustalić minimalną i maksymalną stawkę i względem obliczonego rozkładu przypisać odpowiednie wartości cen.

Po opublikowaniu badasz popyt i dostosowujesz do podaży.

Oczywiście lepiej zawyżyć zeny i po czasie dać promocje, czy po prostu obniżkę cen.

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

Drodzy Użytkownicy! Liczymy na Waszą pogaradę

ups, literówka ;)

--

może się zapisać do seopilatesa?>

jaka jest roznica z prolink?

nie chce mi się czytać 12 stron, sory.

Edytowane przez Pawka

Trzeba będzie się zastanowić, który system będzie lepszy. Obecnie można tylko wróżyć, bo nie było możliwości zarobienia w seopilocie.

Prawda jest taka, że wygra ten, który więcej da :) To jest podstawowy czynnik.

1. Ceny za link.

2. Brak problemów z instalacją (vel pomoc przy instalce).

3. Jasne zasady rozliczeń podatku.

4. Szybkość odpowiedzi BOK.

5. Czytelny Regulamin.

Myślę, że niczego nie pominąłem.

W lutym się okaże ;)

Edytowane przez Anpremio

Zmiany dotyczące edycji Boksu Reklamowego, które były omawiane na forum, są już dostępne!

Do tej pory Wydawca miał możliwość wyboru wyglądu Boksu Reklamowego, ustawiając jego format (poziomy lub pionowy), kolor czcionek tekstu, URL i linku oraz kolor tła Boksu.

Biorąc pod uwagę liczne rady i prośby, rozszerzyliśmy funkcję edycji wyglądu Boksu Reklamowego, aby uczynić System jeszcze bardziej przyjaznym dla Użytkownika.

Od dziś Wydawca może zmieniać nie tylko kolor czcionek tekstu, URL i linku ogłoszeń oraz kolor tła, ale również rodzaj czcionki i jej rozmiar.

Ponadto, dajemy Użytkownikowi możliwość wyboru - umieścić Boks Reklamowy z napisem “SeoPilot.pl” lub bez.

Co więcej, działa już funkcja podglądu edytowanego Boksu Reklamowego. Po wybraniu preferowanych ustawień i kliknięciu na odpowiedni link, w serwisie pojawi się testowy Boks Reklamowy, w miejscu, gdzie został zainstalowany kod Boksu Reklamowego. Dana funkcja ułatwi Użytkownikowi dostosować wygląd Boksu Reklamowego

do projektu swojego serwisu.

Mamy nadzieję, że dzięki wprowadzonym zmianom z chęcią i przyjemnością będziesz korzystać z Systemu SeoPilot.pl

Edytowane przez seopilot