Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

też mi się tak wydaje a tak się namęczyłem wczoraj aby na wszystkich zaakceptowanych przez system stronach zainstalować kod :D

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Drodzy Forumowicze!

System SeoPilot.pl zaczął działać w pełnym trybie!

Dziś wystarował Interfejs Pozycjonera dzięki czemu możesz już korzystać z pełnej wersji Systemu SeoPilot.pl. Dodawaj swoje Projekty do Systemu i pozycjonuj swoje serwisy razem z nami, lekko i skutecznie!

Jeśli nie jesteś jeszcze zarejestrowany, zapraszamy do formularza rejestracji dostępnego

https://seopilot.pl/optimizer/

. Po zakończeniu krótkiego procesu rejestracji, automatycznie zostaniesz przeniesiony na stronę, na której będziesz mógł dodać swój Projekt.

Po dodaniu Projektu Standardowego, System stworzy dla Ciebie listę słów kluczowych najbardziej odpowiednich dla pozycjonowania Twojego serwisu. Po jej zatwierdzeniu, dla każdego słowa kluczowego zostanie automatycznie dobrana najbardziej optymalna strona dla pozycjonowania oraz rekomendowany miesięczny budżet.

I to jest wystarczające, aby uruchomić Projekt! Jeżeli zdążyłeś już doładować swoje Konto Użytkownika, wystarczy jedynie zaznaczyć pola przy wybranych słowach kluczowych i uruchomić Projekt, klikając “Zastosuj”.

SeoPilot.pl to najbardziej skuteczny i przewidywalny sposób pozycjonowania stron internetowych!

Edytowane przez MaxPan

A jeśli na żadnej z moich stron w miejscu gdzie powinien pojawić się boks z linkami dalej nic nie ma?

Mam się martwić, że coś jednak źle zrobiłem czy może system nie ma jeszcze czym zagospodarować powierzchni reklamowej?

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

@horcyk

Nie ma powodów, aby się niepokoić. Ogłoszenia pojawią się jeśli nie dzisiaj, to w przeciągu kilku najbliższych dni. Jeżeli Twój serwis posiada status OK, to naliczenia na Twoje Konto Użytkownika w Systemie zaczną wpływać już dziś.

Edytowane przez seopilot

OK.

Myślałem po prostu, że linki/boksy pojawią się od razu wraz z oficjalnym startem systemu.

1) Gdzie mam podac podstawowe informacje dot. przelewu moich uzbieranych w przyszłości pieniędzy ?

2) Jak wygląda rozliczenie? Wystawia się Wam poprostu fakturę czy jak?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/