Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

A no i jeszcze jedno pytanie- nie wiem czy było. Czemu nigdzie nie ma informacji jaka firma stoi za tym projektem? Żadnej firmy, adresu, nipu?

Edytowane przez mmr88

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Po północy naliczyło dzienne zyski zatem póki co wszystko ok. Na żadnej z moich stron jeszcze nie mam choćby jednej reklamy - czekamy :)

I z tego co widzę to opcja wypłaty środków jeszcze nie działa.

W kwestii formalnej to ymads też naliczał :rolleyes:

A no i jeszcze jedno pytanie- nie wiem czy było. Czemu nigdzie nie ma informacji jaka firma stoi za tym projektem? Żadnej firmy, adresu, nipu?

https://seopilot.pl/about/
Edytowane przez MaxPan

Zakładam, że opcja wypłaty będzie dostępna gdy na naszym koncie zgromadzimy minimum potrzebne do wypłaty czyli 50 zł.

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Wypłaty dokonywane są na konto bankowe Wydawcyc w przeciągu 24 godzin od momentu otrzymania przez nas wniosku wypłaty środków.

Wiec chyba tak, chociaz ja tez nie widze gdzie mozna wpisac jakies dane do wypłaty

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Ok, wszystko fajnie.. stawki rewelacyjne, ale jak zwykle musi byc kilka ale, które sprawiają, iż zastanawiam się już na starcie czy nie usunąć stron z systemu:

1) brak jakichkolwiek informacji odnośnie wypłat, rozliczania (w momencie startu powinno być wszystko biało na czarnym)

2) reklamy w boksach.. przecież to bardzo prosta droga do otrzymania kary od google.. o ile pamiętam, kiedyś już chyba był jakiś system, co oferował takie linki.. i długo nie uciągnął (ban).

3) brak polskich faktur przy zakupie linków

4) w tym temacie.. raz jest napisane, że system płatności nie przepuszcza kwot do 20 zł, kilka stron dalej.. już mowa o 50 zł ;)

Najbardziej jednak uderza mnie punkt 2.. serio, to już lepsze by były zwykle linki tekstowe :D

Lamelowe wymienniki ciepła

multiscreen zapewnia najlepsze transmisje online

2) reklamy w boksach.. przecież to bardzo prosta droga do otrzymania kary od google.. o ile pamiętam, kiedyś już chyba był jakiś system, co oferował takie linki.. i długo nie uciągnął (ban).

Ale dlaczego? Przecież Adsense też jest boksach, adkontekst, adtaily również. A seopilot ma imitować właśnie takie coś?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Adtaily to reklamy graficzne z tagiem nofollow.

Adtaily to reklamy generowane poprzez kod js i to jest już podstawową różnicą... ;)

Statlink.pl . Działa do dziś i ma się świetnie... ;) A że zrezygnowali z boksów to już inna sprawa, widocznie były nie opłacalne :D

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Eldoka, masz odpowiedź parę postów wstecz...

Nie ma powodów, aby się niepokoić. Ogłoszenia pojawią się jeśli nie dzisiaj, to w przeciągu kilku najbliższych dni. Jeżeli Twój serwis posiada status OK, to naliczenia na Twoje Konto Użytkownika w Systemie zaczną wpływać już dziś.

Pozdrawiam

Edytowane przez SeoFrog