Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

coś nie działa mi zmiana wyglądu boxa z linkami. Jak ustawię wygląd i kliknę dalej to mam komunikat:

"Błąd aktualizacji informacji. Prawdopodobnie brak kodu lub został zainstalowany nieprawidłowo. Spróbuj ponownie."

A link się wyświetla także zainstalowany jest prawidłowo.

Witam,

coś nie działa mi zmiana wyglądu boxa z linkami. Jak ustawię wygląd i kliknę dalej to mam komunikat:

"Błąd aktualizacji informacji. Prawdopodobnie brak kodu lub został zainstalowany nieprawidłowo. Spróbuj ponownie."

A link się wyświetla także zainstalowany jest prawidłowo.

Mam ten sam problem, nie mogę zmienić wyglądu wyświetlanych linków

@Seopilot proponowałbym od razu umiescic szablon do wysyłki rachunku do Was najlepiej chyba w postaci formularza przy prośbie o wypłatę ( tak by przychodził on od razu na Waszą skrzynke jak i Wydawcy).

Zauwazylem ze nie mal od razu są odrzucane nowe strony, oznacza to przesyt wszystkich serwisów w systemie czy jedynie niektórych kategorii? Czy są jakieś pożądane kategorie?

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Czy komuś udało się zaimplementować seopilota do phpbb3?

Tak, bez wiekszego problemu.

Pamietaj, zeby w panelu admina, w zakladce zabezpieczenia, wlaczyc obsluge php w plikach szablonu.

Znacznik <?php zastepujesz <!-- PHP -->

a zamkniecie ?> zastepujesz <!-- ENDPHP -->

Lamelowe wymienniki ciepła

multiscreen zapewnia najlepsze transmisje online

Od dzisiaj nie mogę zrealizować wypłaty, ponieważ wyskakuje komunikat, że brak środków na moim koncie mimo, że mam przychodu ze swoich serwisów około 86zł. Przypuszczam, że ten komunikat to w związku z wprowadzaniem rachunków. Też nie możecie zlecić wypłaty?

edit: udało się zlecić 50zł z 132zł dostępnych.

Edytowane przez zarabianie24

@fanta001

Jeśli przy stronie masz status: OK to znaczy, że poprawnie zainstalowałeś. Linki w boksach pojawiają się po pewnym czasie.

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Nie mam ok właśnie. Dodałem do header.php oraz do sidebar-primary.php i mam taki komunikat:

Kod boksu reklamowego na stronach Twojego serwisu internetowego nie został znaleziony. Zainstaluj kod sam lub przekaż instalację kodu naszym specjalistom.

A zrobione jest dobrze. Zastanawiam się czy szablon może mieć na to wpływ.

Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl

@Seopilot proponowałbym od razu umiescic szablon do wysyłki rachunku do Was najlepiej chyba w postaci formularza przy prośbie o wypłatę ( tak by przychodził on od razu na Waszą skrzynke jak i Wydawcy).

Popieram, moglibyscie umiescic gdzies jakis wzor rachunku?

Lamelowe wymienniki ciepła

multiscreen zapewnia najlepsze transmisje online