Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety przeciętny człowiek nie może skorzystać z systemu seopilot. W razie problemów z dodaniem nikt nie jest w stanie odpowiedzieć w czym był problem,bo to tajemnica??Przez co nie da sie poprawić błędów i dodać strony.Dla mnie lipa innym życze więcej szczęścia. Pozdrawiam

Tak to dobrze masz racje,tylko nie rozumiem czemu powodów nie można poznać. Po mojemu to oni sami powinni jeszcze je wysyłać aby user wiedział co poprawić aby móc dodać serwis i dać głównie im zarobić co nie?? :)

Edytowane przez intermax

Tutaj zgadzam się z @intermax, jeśli strona przechodzi podwójną weryfikację (automat następnie człowiek) to zakładam, że to człowiek decyduje ostatecznie czy strona zostanie zaakceptowana czy też odrzucona z systemu. W odpowiedzi na powód drzucenia mógłby on nawet wklejać wcześniej przygotowane formułki typu:

za dużo linków wychodzących,

za mało linków przychodzących,

za młoda domena,

itd...

Wtedy każdy by mniej więcej wiedział co musi poprawić.

Swoją drogą to z twoją stroną musiało być naprawdę coś nie tak. Mi do tej pory zaakceptowło wszystko, nawet dwa precle, które zostały wycenione na ponad 80 zł.

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

@Drodzy koledzy po fachu

Właścicielom blogów i innych serwisów informacyjnych o tematyce Internet-marketingu, dajemy możliwość przetestowania Systemu na specjalnych warunkach.
Jeśli jesteś zainteresowany, wyślij nam wiadomość na marketing@seopilot.pl, ukazując URL swojego serwisu i przysyłając jego statystykę (w formie screenu). Po ich otrzymaniu, wyślemy Ci indywidualną ofertę oraz szczegółową informację na temat testowania Systemu na specjalnych warunkach.

Edytowane przez MaxPan

Chciałbym jeszcze zapytać o jedną rzecz. Wczoraj zgłosiłem domenę do testów, przed chwilą sprawdzałem w systemie i pojawiły się dla niej propozycje 15 słów kluczowych (nieotrzymałem e-maila jak to jest napisane). Propozycje te są zupełnie nietrafione (przyjajmniej dla mnie).

Trzy słowa kluczowe może udało by się wybrać z dostępnej listy ale i tak wolał bym dodać własne frazy a takiej opcji w chwili obecnej nie ma. Czy w najbliższym czasie pojawi się taka możliwość - jeszcze przed startem testów? Czy jednak muszę wybrać z listy zaproponowanej przez system?

Edytowane przez horcyk

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Mam to samo. Słowa kluczowe niby powiązane z tematyką serwisu, ale dla mnie są bezwartościowe. Na razie niczego nie wybierałem/uruchamiałem, będzie jakaś możliwość ich edycji w tym projekcie testowym ?

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

Niestety przeciętny człowiek nie może skorzystać z systemu seopilot. W razie problemów z dodaniem nikt nie jest w stanie odpowiedzieć w czym był problem,bo to tajemnica??Przez co nie da sie poprawić błędów i dodać strony.Dla mnie lipa innym życze więcej szczęścia. Pozdrawiam

@intermax

Nie ma problemów z dodawaniem. Są serwisy, które przyjmujemy i których nie przyjmujemy.

@intermax, @horcyk, @Andddrew

Jesteśmy stanowczo przeciwni temu, żeby poprawiać serwisy specjalnie pod System SeoPilot.pl. Serwis powinien być tworzony dla ludzi, a nie dla jakiegokolwiek systemu. W perspektywie długiego czasu tylko takie serwisy, naturalne i wiarygodne, napisane dla ludzi, są uważane za wartościowe i mogą dać jakościowe linki.

Edytowane przez seopilot

Nie chodzi o poprawianie, chodzi o wiedzę co było źle. Ja rozumiem Wasze podejście, ale zrozumcie też nas. Skoro @horcyk ma zaakcpetowane precle, to czemu nasze precle np są złe? Przeciez wystarczy zdanie komentarza. I nie widze w tym nic złego że coś się poprawia w serwisie - Wy przecież cały czas coś poprawiacie i mówicie, że to działanie dla dobra naszego i Waszego. Więc pozwólcie również nam, poprawić nasze strony. jedna z moich stron która dostała odrzut, ma PR3, 2-3 tysiące odwiedzin dziennie. Ma mało podstron bo taka jest jej specyfika, a tu odrzut - dlaczego?

@Eldoka

Linki będą wisiały 30 dni. Po upływie 30 dni gdy Projekt Testowy dobiegnie końca, będzie możliwość przeniesienia słów (i oczywiście linków) do Projektu Standardowego po zatwierdzeniu budżetu, który zaproponuje System.

@horcyk, @Kode

Odnośnie zatwierdzenia 3 słów kluczowych spośród 15 proponowanych przez System - na chwilę obecną w Projekcie Tekstowym nie ma możliwości edycji zaproponowanych słów kluczowych, które chcecie pozycjonować, ale rozpatrujemy możliwość samodzielnego ich wyboru w przyszłości.

Edytowane przez seopilot

Z przykrością informujemy, że nie jest możliwe ustanowienie kod boksu reklamowego na Pana stronie interentowej ze względu na specyfikę serwisu.

No to dajdzie tutorial jak wstawić na forum MyBB kod seopilota.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!