Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym zwrócić uwagę na pewną kwestię. Jeśli mamy dodaną, zweryfikowaną i zarabiającą witrynę i postanowiliśmy ją sprzedać to... to ZONK. Nie ma możliwości przeniesienia strony pomiędzy dwoma kontami. Seopilot zaleca: usunąć stronę z jednego konta - dodać stronę do drugiego konta. Dlaczego takie rozwiązanie jest do bani?

Po 1. dla pozycjonerów - ich linki znikają z dnia na dzień. Czy zyskają na tym? Na pewno nie.

Po 2. dla wydawcy - czas dodania strony do SeoPilota trochę wynosi. Nie załatwi się tego w 5 minut niestety. Ponadto sami wiemy jak zmieniają się zasady przyjmowania stron i strona, która raz była dodana do systemu i ma mnóstwo linków może się zaraz nie spodobać seopilotowi i jej nie przyjmie spowrotem. Rozwiązanie słabe.

Najsensowniejsza byłaby możliwość przeniesienia strony pomiędzy dwoma kontami. Co o tym sądzicie? Przydałaby wam się taka opcja?

To nie prawda, że przeprowadzki bywają ciężkie i męczące.

Według mnie powinna być możliwość przeniesienia strony www przecież to tylko zmiana danych właściciela a strona jest ciągle w systemie i zarabia. Ja nie rozumie w czym problem jeśli obecny właściciel zwraca się o zmianą danych na nowego właściciela to chyba nie problem to zrobić.

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Słuchajcie nie potrafię zainstalować swojego kodu na stronkę zrobionej na joomli.

Wolałbym nie podawać swoich danych specjalistom od seopilota.

Za każdym razem jak dodaje kod z seopilota w szablon joomli, strona mi się zwija(znikają moduły itp)

Tak więc gdzie mam wkleić kod z seopilota w ten szablon, aby zadziałało?

<?php

defined( '_VALID_MOS' ) or die( 'Direct Access to this location is not allowed.' );

// needed to seperate the ISO number from the language file constant _ISO

$iso = split( '=', _ISO );

// xml prolog

echo '<?xml version="1.0" encoding="'. $iso[1] .'"?' .'>';

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "https://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="https://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

<!-- © stat24 / Strona glowna -->

<script type="text/javascript">

<!--

document.writeln('<'+'scr'+'ipt type="text/javascript" src="https://s3.hit.stat24.com/_'+(new Date()).getTime()+'/script.js?id=11LqwWcS2yqVygvAg30CDsQKDfayHQNc.pyEcqUJF_P.S7/l=11"></'+'scr'+'ipt>');

//-->

</script>

<?php

if ( $my->id ) {

initEditor();

}

mosShowHead();

?>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; <?php echo _ISO; ?>" />

<link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/<?php echo $mainframe->getTemplate(); ?>/css/template_css.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>

<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon">

</head>

<body>

<div id="center">

<div id="wrapper">

<div id="whitebg">

<div id="header">

<div id="header_frog"></div>

</div>

<div id="horizmenu">

<?php mosPathWay(); ?>

<?php mosLoadModules('user3', -1) ?>

</div>

<div id="padding">

<div id="divider">

<div id="sidebar">

<div id="sidebar_padding">

<?php mosLoadModules('left', -2); ?>

</div>

</div>

<div id="main">

<div id="main_padding">

<?php if (mosCountModules('user1')) { ?>

<?php mosLoadModules('user1', -2); ?>

<div id="horizsep"></div>

<?php } ?>

<?php mosMainBody(); ?>

<div class="clr"></div>

</div>

</div>

<div class="clr"></div>

</div>

<div class="thinsep"></div>

<div id="footer">

<?php mosLoadModules('footer', -1); ?>

</div>

</div>

</div>

</div>

</div>

<!-- © stat24 / Strona glowna -->

<!--

document.writeln('<'+'scr'+'ipt type="text/javascript" src="https://s3.hit.stat24.com/_'+(new Date()).getTime()+'/script.js?id=11LqwWcS2yqVygvAg30CDsQKDfayHQNc.pyEcqUJF_P.S7/l=11"></'+'scr'+'ipt>');

//-->

</script>

<!-- © stat24 / podstrony -->

<!--

document.writeln('<'+'scr'+'ipt type="text/javascript" src="https://s3.hit.stat24.com/_'+(new Date()).getTime()+'/script.js?id=d01AfYbaD5L.flUBqhSGnJa0nMmF0lhGeaV8Pn8uFXr.U7/l=11"></'+'scr'+'ipt>');

//-->

</script>

</body>

</html>

Oczywiście zmieniłem prawa dostępu itp. Czytałem wcześniejsze posty i zauważyłem, że nie tylko ja mam problemy z joomlą.

Drodzy Użytkownicy!

SeoPilot.pl przygotował dla Was wspaniałą niespodziankę! Jutro odkryjemy karty ;)

No to dziś ta niespodzianka? Chyba że poślizg?

Masowe podniesienie stawek :D ?

Pokazanie po co tak na prawdę katalog ma chmod 777, a plik 666 :D Wszystkie serwisy nagle zassają jakiś syf (bo kod seopilota to umożliwia - mogli by w ten katalog zassać nawet całego CMS'a) i będzie jazda :D

A serio - mogą stawki podnieść :D

Drodzy Użytkownicy!

SeoPilot.pl wychodzi naprzeciw oczekiwaniom swoich Klientów - od dzisiaj za frazę kluczową, którą wypozycjonowałeś do TOP10 w Trybie Automatycznym, nie zapłacisz więcej niż 99 PLN!

Oznacza to, że jeśli łączna suma zakupionych dla frazy linków jest mniejsza niż 99 PLN, to nowy budżet będzie odpowiadał tej sumie. Jeśli łączna wartość zakupionych linków jest większa od kwoty 99 PLN, to nowy budżet będzie równy 99 PLN.

Jest to stała górna granica ceny, w związku z czym będziesz mógł w pełni przewidywać i kontrolować koszty pozycjonowania w Systemie SeoPilot.pl.

Przypominamy, że pierwszy miesiąc pozycjonowania dowolnej frazy w Trybie Automatycznym kosztuje zaledwie 16 PLN, a każdy kolejny, do momentu, gdy fraza wejdzie do TOP 10 tylko 42 PLN. Za frazę w TOP 10, niezależnie od skali trudności, nie zapłacisz więcej niż 99 PLN!

Co więcej, Użytkownicy, którzy już pozycjonują w Trybie Automatycznym i łączna cena rozmieszczonych dla frazy linków przekraczała tę kwotę, od dzisiaj zapłacą jedynie 99 PLN. Dla fraz, które po pierwszym miesiącu nie weszły jeszcze w TOP10 i ich obecny budżet wynosi więcej niż 42 PLN, System automatycznie obniży miesięczny budżet do stałej kwoty 42 PLN.

Więcej szczegółów na temat nowej oferty można znaleźć w punkcie 6 oraz 9 Instrukcji dla Pozycjonera oraz w zakładce FAQ.

Edytowane przez SeoPilot.pl

I mamy niespodzianke

Dziwne chciałem uruchomić frazę w automatycznym i budżet podało mi 42 zł choć wcześniej nie korzystałem z automatycznego za 16 zł, no chyba że testowy zalicza się do tego za 16.

Czy może już niema możliwości takiej

Przypominamy, że pierwszy miesiąc pozycjonowania dowolnej frazy w Trybie Automatycznym kosztuje zaledwie 16 PLN, a każdy kolejny, do momentu, gdy fraza wejdzie do TOP 10 tylko 42 PLN.

Na pomocy milczą to może tutaj odpowiedzą

I jest odpowiedź

Budzet 16 jest w pierwszym miesiącu! Jeśli fraza była już pozycjonowana w systemie (widocznie nie ważne jak nawet odpłatnie) to traci się możliwość pozycjonwania w trybie automatycznym za 16 zł bez względu czy wcześniej się korzystało z tego czy nie.

Wniosek nie pozycjonować samemu a korzystać najpierw z tych możliwości co proponują w innym przypadku tracicie je.

Cytat trzeba zmienić na

Przypominamy, że pierwszy miesiąc pozycjonowania dowolnej frazy w Trybie Automatycznym (nowej frazy nie pozycjonowanej nigdy w żadnym z trybów nawet odpłatnych). kosztuje zaledwie 16 PLN, a każdy kolejny, do momentu, gdy fraza wejdzie do TOP 10 tylko 42 PLN.

Fraza o której tutaj piszę nie weszła do top 10 po miesiącu testowego pozycjonowania.

Edytowane przez krzysiekmat

@ krzysiekmat

W dalszym ciągu jest możliwość pozycjonowania fraz za 16 PLN w Systemie SeoPilot.pl.

Szczegóły znajdziecie w punkcie 6 Instrukcji dla Pozycjonera oraz w zakładce FAQ.

Fraza, o której mówisz w ciągu pierwszego miesiąca pozycjonowania, jak sam wspominasz, nie weszła do TOP 10. W związku z tym, na kolejny miesiąc System poprawnie zaproponował Ci budżet 42 PLN.

Edytowane przez SeoPilot.pl

ale w trybie testowym nie tym za 16 zł to jak ma się do tego co piszecie i nie na kolejny bo kolejny pozycjonowałem sam.

Znaczy się kto korzystał z testowego nie może z tego korzystać.

I powtarzam po miesiący testowego fraza nie osiągneła top 10.

Wasza stawka którą zaproponował mi system była 290 zł za frazę nie 42

Przepraszam 250 jeszcze mam tą informację w panelu.

Edytowane przez krzysiekmat