Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Czy litera z której zaczynają się linki tekstowe ma znaczenie? Przykład: linki tekstowy z napisem "Poczta" a "poczta"? Piszę, ponieważ google pokazuje wyniki tylko napisem ze słowem z dużej litery(takie które mam ustawione w seopliot).

Dziękuje za odpowiedź

Edytowane przez Ramzes87

Cały czas troszczymy się o wygodę i efektywność pracy w naszym Systemie, dlatego też

przygotowaliśmy jeszcze kilka nowinek, które powinny przypaść Wam do gustu, a mianowicie:

W Trybie Półautomatycznym stworzyliśmy możliwość określania intensywności zakupu linków. Dla każdej pozycjonowanej frazy można ustalić maksymalną ilość linków jaką rozmieści System w ciągu jednego dnia. Do wyboru są cztery opcje: 4,8,12 lub 16 linków dziennie. Domyślnie ustawiona jest wartość 8.

W Trybie Ręcznym, po wyborze parametrów linków, które chcesz zakupić, pod każdym z nich widzisz zawartość znacznika title dla wybranej strony Wydawcy. Dzięki tej informacji dobór optymalnej strony linkującej stał się jeszcze łatwiejszy.

Edytowane przez SeoPilot.pl

No niepowiem z tym title to był dobry pomysł łatwiej jest zorientować się w temacie strony

A takie pytanie gdzie w trybie automatycznym ustawić tą opcję zakupu ilości linków bo jakoś tego nie widzę?

Przepraszam nie zauważyłem źle przeczytałem to jest w trybie półautomatycznym.

Edytowane przez krzysiekmat

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Spadki, spadki spadki.

Postanowiłem skorzystać z seopilota aby wzmocnić swój PR,

wykupiłem parę/naście linków na dwie główne dla mnie frazy. (Oprócz tego od dawna kataloguję serwis przez zewnętrzne skrypty.)

Pozycja zawsze była w granicach 2-5 miejsca, a tu bardzo niemiła niespodzianka :| po uruchomieniu seopilota jako pozycjoner.

Na wykresie dokładnie widać jaką miałem pozycję przed włączeniem linków z seopilot.

WTF ?

Czy ktoś z Was ma podobne spadki...

spadki.png

Drodzy Forumowicze!

System SeoPilot wzbogaciliśmy o kolejną przydatną funkcję.

Od dziś oferujemy wszystkim zarejestrowanym w naszym Systemie Użytkownikom bezpłatną usługę - monitoringu pozycji wybranych przez Ciebie fraz kluczowych w wyszukiwarce Google.

Od tej pory możesz sprawdzać i śledzić pozycje interesujących Cię fraz całkowicie za darmo, bez konieczności rozpoczynania pozycjonowania w naszym Systemie i wpłaty jakichkolwiek środków!

Więcej informacji na temat naszej nowej usługi możesz znaleźć na naszej stronie Internetowej.

Edytowane przez SeoPilot.pl

Gdyby strona była linkowana wyłącznie seopilotem i gdyby nie hasały zwierzątka typu panda czy pingwin, to można by przypuszczać, że spadki są wynikiem linkowania seopilotem.

od dawna kataloguję serwis przez zewnętrzne skrypty.

może tu masz odpowiedź na pytanie o przyczynę Twoich spadków.

Gdyby strona była linkowana wyłącznie seopilotem i gdyby nie hasały zwierzątka typu panda czy pingwin, to można by przypuszczać, że spadki są wynikiem linkowania seopilotem.

od dawna kataloguję serwis przez zewnętrzne skrypty.

może tu masz odpowiedź na pytanie o przyczynę Twoich spadków.

Skoro pisze od dawna to po to żeby dać do zrozumienia że jest to stabilne źródło pozycjonowania dzięki któremu od roku mam pozycje między 3-5.

Czyli od roku pozycja 3-5, a miesiąc po włączeniu seopilota pozycja po raz pierwszy od ROKU spadła poza pierwszą piątkę... więc niech mi nikt nie mówi że to panda czy pingwin :|